Wandpanelen inclusief montage

Wandpanelen geschikt voor natte ruimtes, zoals badkamers en toiletten worden steeds populairder. Dit heeft enerzijds te maken met de ontwikkeling van de wandpanelen zelf. De wandpanelen zijn waterproof, gemakkelijk schoon te maken, moeilijk te beschadigen, en worden milieu vriendelijk geproduceerd. Daarnaast zijn ze ook snel te installeren en voorkomt een hoop sloop en breekwerk in de badkamer en/of toilet.

Bij afbouw in stijl werken we met het merk Panel X. Hier kunnen we kiezen uit wel 70 verschillende kleuren en designs. Zo creëren we snel en betaalbaar uw eigen hotelbeleving in uw badkamer en/of toilet.

Beschikbaarheid wandpanelen

De wandpanelen worden door ons al veelvuldig gebruikt in twee van onze concepten, Het van Bad naar douche concept, maar ook in ons deelrenovatie concept. De panelen werken kosten besparend, maar maken het ook mogelijk snelle te werken. Deze panelen kunnen namelijk “tegel over tegel geplaatst worden.

De wandpanelen zijn verkrijgbaar in 240 cm en 305 cm hoog. De wandpanelen van 240 cm hoog zijn voorzien van een PX-lock Click systeem. verbinding en zijn 11 mm dik. Deze verbinding maakt de aansluiting waterdicht. De wandpanelen van 305 cm hoog zijn 4 mm dik en 100 % waterdicht. Deze panelen kunnen door middel van het unieke Xienix profiel ook met elkaar verbonden worden.

Voor alle wandpanelen zijn uiteraard ook eindkappen, binnenhoeken en verbinders te verkrijgen.

Levertijden wandpanelen

Veel aanbieders adverteren met de opmerking, te plaatsten in een dag. Echter in badkamers en /of toilet, dient men wel rekening te houden met meerdere variabelen, en adviseren wij altijd rekening te houden met minimaal 2 dagen

Ben je benieuwd naar de designs, of wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen ? Maak dan een afspraak bij één van onze showrooms.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd