Badkamertrends

Bekijk de nieuwste badkamertrends

Pastel badkamer met waskom en kraan

Pastel badkamer

Roze, zachtpastel tinten, zijn in opmars, en zeker in combinatie met gekleurde kranen kan dit een mooi effect geven. Bekijk het bij Afbouwinstijl.nl

Lees verder →

Nacht en Dauw

Nacht en dauw kenmerkt zich door donkere en rijke kleuren. Diepgroen, nachtblauw en wijnrood zijn de kleuren die de magie van de nacht uitdragen.

Lees verder →

Puur en Natuur

Puur en natuur badkamers kenmerkt zicht door het gebruik van natuurlijke zachte materialen. Deze badkamertrend wordt ook wel Ton sur Ton badkamer genoemd.

Lees verder →

Grijze badkamer

Met 50 tinten grijs kun je uiteindelijk niet mis. Het is niets voor niets dat 70% van de uitgekozen badkamer, toch nog wordt uitgekozen in grijstinten.

Lees verder →

Dé badkamertrends

Benieuwd naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in de badkamer? Wij zijn voor je aan de slag gegaan om de nieuwste trends en ontwikkelingen voor je op een rij te zetten. Dit in combinatie met de geliefde badkamerstijlen van voorgaande jaren. We geven je tips en tricks op het gebied van de trend en laten inspiratiebeelden zien om je te overtuigen van deze prachtige trends. Ontdek je eigen stijl, smaak en bekijk welke vormen, kleuren en materialen de nieuwste badkamertrends je te bieden hebben.

Creëer ontspanning in stijl

Dé badkamer diende vroeger vooral als praktisch doel. Tegenwoordig is dat compleet veranderd. Dé badkamer is de plek voor persoonlijke ontspanning. Het is een ruimte waar men zichzelf de tijd gunt om volledig tot rust te komen. Bij het overwegen van een nieuwe badkamer kan het ontwerpproces soms overweldigend zijn, gezien de talloze combinaties van kleuren en diverse sanitairopties. Om u te helpen hebben we als inspiratie de verwachte badkamertrends op een rijtje gezet. 

Vroeger diende een badkamer vooral een praktisch doel. Tegenwoordig is dat compleet veranderd en fungeert de badkamer als een toevluchtsoord voor persoonlijke ontspanning. Het is een ruimte waar men zichzelf de tijd gunt om volledig tot rust te komen. Bij het overwegen van een nieuwe badkamer kan het ontwerpproces soms overweldigend zijn, gezien de talloze combinaties van kleuren en diverse sanitairopties. Om u te helpen, hebben we als inspiratie de verwachte badkamertrends voor 2024 op een rijtje gezet.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd