Puur en natuur badkamertrend

Puur en natuur badkamers kenmerkt zicht door het gebruik van natuurlijke zachte materialen. Lichte grijstinten in combinatie met houtlook of uiteraard massief hout tinten. Deze sfeer brengt het strandgevoel terug in huis. Veelal wordt dit gecombineerd met een mat witte tegel en een wand met een wat kleinere tegel, die dan weer bijzonder wordt getegeld, bijvoorbeeld visgraat

Als u dit dan weer combineert met een gekleurde kraan, geeft dat uiteraard een bijzonder luxe en relaxte uitstraling, Blijf dan wel weg van de wat harder gekleurde kranen zoals mat zwarte badkamer accessoires.

In de stijl ‘puur en natuur’ zie ook vaak dat er vaak gebruik wordt gemaakt van echte planten, en bij voorkeur groene planten die floreren in een vochtige ruimte.

Ton sur Ton

Puur en Natuur is speels en mag soms ook wel eens als “rommelig” bestempeld worden. U ziet in deze stijl ook steeds vaker de ronde spiegel, of de organische gevormde spiegels terugkomen.

Deze badkamertrend wordt ook wel Ton sur Ton badkamer genoemd.

Het kleurenpalet bestaat uit wit, creme, beige en grijs, ook stoere blauwe tinten en verschillende soorten hout geven deze stijl kleur.

Accessoires in natuurlijke materialen zoals riet en rotan, passen zeer goed in deze stijl. Kortom met deze stil haalt u de zomer terug in uw badkamer!

Laat u inspireren door puur en natuur

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd