Pinterest

Afbouwinstijl.nl nodigt iedereen uit om volop inspiratie op te doen voor badkamers, keukens en vloeren. Hiermee willen we u voorzien van creatieve inspiratiebeelden die je voorzien van ideeën om uw ruimte te transformeren tot droomplekken. Daarom hebben we een speciaal Pinterest-moodboard gecreëerd, vol met prachtige en stijlvolle ontwerpen.

Trends en kleurenschema's

Op ons moodboard vind je een uitbreide verzameling van trends, kleurschema’s, materialen, indelingen, en apparatuur die zorgvuldig zijn samengesteld om uw droomplek visueel te krijgen. Of je nu op zoek bent naar een moderne badkamer, een functionele keuken of een soort stijl in vloeren, Afbouwinstijl.nl, heeft voor elk wat wils.

Klik hier voor onze pinterest pagina

Ons Pinterest moodboard

Moodboard

Uiteraard hebben wij bij Afbouwinstijl.nl geen glazen bol, echter volgen wij wel de media, en de toonaangevende leveranciers op het gebied van badkamers, keukens en vloeren. Uiteindelijk spreken wij de consument elke dag en zien en ervaren dus dagelijks wat de consument mooi vindt en koopt. Dus er zijn altijd wel wat trends te verwachten en te voorspellen. Dus doe inspiratie op bij Afbouwinstijl.nl voor badkamers, keukens en vloeren.

Dit doen wij om u, onze klant, richting te geven en u te inspireren. Echter weten wij ook, dat eenieder mens anders is, en dat iedereen andere wensen en eisen heeft. Dus het beste advies wat wij u kunnen geven, is een vrijblijvende afspraak te maken, en u te laten inspireren door 1 van onze verkoopadviseurs.

Het enige risico dat u loopt, is dat u een compleet transparante, direct scherpe en gespecificeerde offerte op basis van door u gewenste droombadkamer van ons ontvangt.  Maak direct een afspraak!

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd