Montage

Afbouwinstijl.nl is een badkamerspecialist. Bij een badkamerspecialist mag een montageteam niet ontbreken. Ook is het montageteam zeer belangrijk, net als een ervaren badkameradviseur. Het zijn de buitendienst medewerkers die de uiteindelijke kwaliteit van u badkamer bepalen, en niet de producten zoals men vaak denkt!

Echter een badkamer project ontzorgen gaat verder dan dat. Wij verdiepen ons ook in badkamer producten die wat minder aandacht krijgen. Zo hebben wij een specifieke leverancier voor waterontharders, maar leveren we ook oplossingen zoals bijvoorbeeld een nooddouche. Een badkamer vergroten, door middel van het afbreken van oude wanden en het plaatsen van nieuwe wanden is dus ook zeker een optie. Onze bouwkundig onderlegde adviseurs, vertellen u precies wat mogelijk is.

Indien u wenst kunnen wij uw badkamer project compleet ontzorgen, van A tot Z! Van slopen en puinafvoer tot aan de oplevering en alles wat daar tussen in zit. Bekijk onze werkwijze of maak een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden.

Alles onder één dak

Het badkamer traject ontzorgen van A tot Z doen wij met een team van mensen die bij ons in dienst zijn, maar ook aangevuld met ervaren zzp’ers. Zij werken al geruime tijd bij ons en zijn zeer Afbouwinstijl.nl Proof. De samenwerking met onze zzp’ers is zeer belangrijk, ook zij zijn een verlengstuk van Afbouwinstijl.nl en weten precies hoe wij graag te werk gaan.

Vaak zult u nog niet eens merken dat het een zzp’er betreft en dat is eigenlijk ook niet echt belangrijk. De calculatie, offerte, facturatie en communicatie gaat altijd via Afbouwinstijl.nl. Geen aparte facturen of afspraken. Nee gewoon alles onder 1 dak, met altijd maar 1 aanspreekpunt!

Dit alles om uw badkamer project volledig te ontzorgen en te zorgen dat u zo snel en goed mogelijk, van uw nieuwe droombadkamer kan gaan genieten. Bekijk ter inspiratie onze gerealiseerde projecten.

Voorbereiding badkamer verbouwing

Voordat wij überhaupt beginnen met de werkzaamheden hebben wij altijd het werk op de bestemming al gecontroleerd met de geoffreerde werkzaamheden. Dit is een vaste afspraak. Als u de offerte akkoord heeft gegeven, komen wij altijd nog langs om het werk met “eigen” ogen te bekijken. Wij zijn immers de badkamerspecialist.

Wij zijn van mening dat elk meerwerk, welke van tevoren had kunnen worden voorspeld, onnodig is. Geen nare verrassingen achteraf bij Afbouwinstijl.nl.Het kan niet anders dan goed!

Het spreekt voor zichzelf, dat wij altijd zorgen dat u tijdens de verbouwing, gebruik kunt maken van het water en een toilet.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd