Contact

Bekijk onze showrooms

Contact

Utrecht

Harderwijk

Wormerveer

Onze showrooms

Welkom op onze contactpagina. Afbouwinstijl.nl heeft 3 vestigingen te UtrechtHarderwijk en Wormerveer. Kies de voor jouw dichtstbijzijnde vestiging en maak een afspraak. Uiteraard kun je de showrooms ook bellen en mailen. Onze showrooms zijn opgebouwd met alle bij genoemde keuken-, badkamer- en vloerenmerken. Helaas kunnen we niet alles van alle leveranciers laten zien, wij hopen daarvoor op uw begrip. Onze badkamer showrooms zijn gemiddeld 1000 m2.

De adviseurs van Afbouwinstijl.nl zijn allemaal bouwkundig onderlegd en geven je een zo uitgebreid mogelijk advies, om zo samen tot een subliem badkamerontwerp te komen. Je bent van harte welkom om al onze producten te aanschouwen in 1 van onze badkamer showrooms, allemaal maar liefst 700 m2 of groter en ze hebben genoeg te bieden op het gebied van badkamers en sanitair.

In alle vestigingen is het ook mogelijk om een keuken te kopen, dit doen wij onder de naam Afbouwinstijl.nl, een zelf bedacht concept om een keuken te kopen, maar dan op een transparante en eerlijke manier.

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd