Keukenrenovatie apparatuur

Zoals we u al eerder verteld hebben bij onze apparaten leveranciers, en kunnen we veel merken leveren. Echter bij een keuken renovatie met betrekking tot apparatuur komen er nog wel wat andere zaken om de hoek kijken.

Bepaalde inbouwapparatuur hebben verschillende bevestigings wijzen. Maar zijn ook in verschillende hoogtes te verkrijgen. Dus bij een keuken renovatie met apparatuur is dat wel een belangrijk aspect, waar niet over heen gekeken dient te worden.

Koelkasten of koel/vries combinaties zijn bijvoorbeeld te verkrijgen met deur op deur bevestiging of met een sleepdeur bevestiging, maar ook in verschillende hoogtes  Dit geldt ook voor vaatwassers.

Het is dus uitermate belangrijk dat er wordt gekeken in de bestaande keuken wat de mogelijkheden zijn. Inbouw ovens of  combi magnetrons hebben vaak een nis maat van 60 cm en respectievelijk van 45 cm. Deze zullen dus in de regel makkelijker te vervangen zijn.

Dan is het nog belangrijk om te vermelden dat het afvoeren van oude apparatuur tegenwoordig wel aanzienlijke kosten met zich mee brengen als gevolg van landelijke regels. Daarom is het altijd aantrekkelijk om te kijken of u het niet zelf aan kan leveren bij uw plaatselijke stort, vaak is het hier voor de consument gratis.

Geen tijd? Wij komen bij je thuis!

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd