Wie is Afbouw in Stijl?

‘Afbouw in Stijl’ is het resultaat van de unieke bundeling van drie specialiteitenzaken: Badkamerwarenhuis, Cre8kitchen en Vloerenwarenhuis. Onze expertise ligt in het leveren en installeren van badkamers, toiletten, keukens en vloeren. Wij verzorgen dit traject volledig van A tot Z.

Badkamerwarenhuis.nl bestaat al 17 jaar en in december 2009 openden wij onze eerste fysieke vestiging te Bunnik. Deze stap stelde ons in staat niet alleen onze producten aan te bieden maar deze ook ter plaatse te demonstreren. De synergie van onze fysieke winkel gecombineerd met onze webwinkel markeerde een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf. En zo hebben we destijds een gespecialiseerde buitendienst opgericht om niet enkel de verkoop maar ook de installatie van onze producten te verzorgen.

Uitbreiding in 2011

In 2011 zijn wij verhuisd naar een ruimer pand in Utrecht aan de Sint Laurensdreef. In de daaropvolgende jaren heeft Badkamerwarenhuis zich ontwikkeld tot een vooraanstaande badkamerspecialist die zijn klanten volledig kan ontzorgen. Het is uiteraard ook mogelijk om losse producten voor uw badkamer bij ons aan te schaffen.

In de loop van 2021 hebben wij besloten om onze online verkoopactiviteiten stop te zetten. Deze keuze is genomen omdat wij tot de conclusie kwamen dat ons online aangeboden assortiment niet meer in lijn was met het imago dat wij nastreven; namelijk een specialist zijn op het gebied van badkamerproducten en de installatie daarvan, door onze eigen buitendienst. Onze focus ligt op het aanbieden van producten met een optimale prijs-kwaliteitverhouding en het samenwerken met leveranciers die uitmuntende garantie en service kunnen waarborgen.

Drie Afbouwinstijl filialen

Wij zijn trots u te kunnen mededelen dat er inmiddels drie ‘Afbouw in Stijl’ winkels geopend zijn, gevestigd in Utrecht, Harderwijk en Wormerveer. Deze vestigingen geven een fysieke invulling aan onze deskundigheid en klantgerichte service.

Daarnaast hebben wij medio 2019 onze expertise uitgebreid naar de keukenbranche, wat een logische stap is gezien de grote overeenkomsten tussen beide sectoren. Net als bij onze badkamerproducten hanteren wij ook hier een ontzorgings concept van A tot Z. Wij bieden niet alleen keukens aan, maar verzorgen ook het volledige traject voor onze klanten, van de demontage van de oude keuken tot en met het bevestigen van de laatste tegel op uw achterwand – inclusief alle stappen daartussenin.

Bij ‘Afbouw in Stijl’ streven wij ernaar om nauwkeurig te luisteren naar de wensen van onze klanten. Ons concept van complete badkamer- en keukenoplossingen, inclusief onze volledige ontzorgings dienst, heeft veel lof ontvangen. Vele klanten vroegen ons echter: “Kunnen jullie ook de vloer verzorgen?” Deze vraag heeft ons gemotiveerd en in 2020 hebben wij daarom ‘Vloerenwarenhuis’ opgericht. Met dit nieuwe initiatief bieden wij u een uitgebreid assortiment aan tegelvloeren, PVC vloeren en laminaat. Uiteraard is dit perfect te combineren met de installatie van een nieuwe keuken en/of badkamer en toilet.

Wij hopen dat u enthousiast bent over onze uitbreiding. Ontdek onze website voor inspiratie of bezoek een van onze showrooms waar onze gespecialiseerde adviseurs klaarstaan om u verder te helpen.

Onze showrooms

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd