Moderne keuken

Een moderne keuken is een stijlvol en functioneel keukenontwerp dat doorgaans strakke lijnen, minimalistische elementen en geavanceerde technologie omvat. Hier zijn enkele kenmerken van moderne keukens:

  1. Strakke lijnen en minimalistisch ontwerp: Moderne keukens hebben vaak een strak en gestroomlijnd ontwerp met rechte lijnen en weinig ornamenten. Minimalistische esthetiek staat centraal, met een focus op eenvoud en functionaliteit.

  2. Materialen: Veel voorkomende materialen in moderne keukens zijn roestvrij staal, glas, beton, hoogglanslak en laminaat. Deze materialen dragen bij aan de strakke en moderne uitstraling van de keuken.

  3. Geavanceerde apparatuur: Moderne keukens zijn vaak uitgerust met geavanceerde keukenapparatuur en technologieën, zoals inbouwapparaten, inductiekookplaten, stoomovens, en slimme apparaten die verbonden zijn met domoticasystemen.

  4. Efficiënte opbergruimte: Moderne keukens maken vaak gebruik van slimme opbergruimte-oplossingen zoals uittrekbare laden, ingebouwde kasten en opbergsystemen om een opgeruimde en georganiseerde ruimte te creëren.

  5. Eiland of schiereiland: Een centraal eiland of schiereiland is vaak aanwezig in moderne keukens, wat extra werkruimte, opbergruimte en zitgelegenheid biedt.

  6. Verlichting: Moderne keukens hebben vaak goed doordachte verlichtingssystemen die zorgen voor voldoende en sfeervolle verlichting. Dit kan worden bereikt met behulp van inbouwspots, hanglampen, en LED-strips.

  7. Neutrale kleurenpaletten: Moderne keukens maken vaak gebruik van neutrale kleurenpaletten, zoals wit, zwart, grijs en beige. Soms worden accenten toegevoegd met levendige kleuren of contrasterende materialen.

  8. Open plattegrond: Moderne keukens worden vaak geïntegreerd in een open plattegrond, waarbij de keuken naadloos overloopt in aangrenzende woon- en eetruimtes, wat zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid en verbondenheid.

  Bij het ontwerpen van een moderne keuken is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke stijlvoorkeuren, budget en ruimtelijke mogelijkheden, om zo een keuken te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Moderne keuken inspiratie

afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie2
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie3
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie4
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie5
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie6
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie7
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie8
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie11
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie10
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie12
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie13
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie14
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie15
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie16
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie17
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie18
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie18
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie19
afbouwinstijl-moderne-keuken-inspiratie20

Geen tijd? Wij komen bij je thuis!

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd