Waarom Afbouwinstijl.nl?

Bij Afbouw in stijl snappen we dat het kopen van een nieuwe badkamer of toilet veel geld kost, maar ook veel stress en ergernis met zich mee kan brengen. Deze stress en ergernis is natuurlijk door de markt zelf gecreëerd. Agressieve verkoopmethoden, handjeklap voor een prijs, on-transparante in offertes, belachelijke hoge kortingen van 70%, gratis producten, en ga zo maar door! Bij Afbouw in stijl doen we het gewoon simpel. We weten allemaal dat ‘gratis’ niet bestaat en als je de prijzen van tevoren verhoogt, kun je zeker een korting van 70% geven. Als je in de maling genomen wilt worden, ben je bij ons aan het verkeerde adres!

Afbouw in stijl doet het anders! Eigenlijk zoals het hoort. Vertel ons wat je mooi vindt en wij geven je direct onze laagste prijs. Mocht dit niet binnen jouw budget vallen kunnen we de offerte altijd nog aanpassen, zonder dat het af doet aan de uiteindelijke uitstraling en kwaliteit van jouw badkamer of toilet.

Unieke verkoop argumenten

Afbouw in stijl is een specialist op gebied van de klant ontzorgen van A tot Z, altijd 1 aanspreekpunt. We hebben middels onze jarenlange ervaring al een voorselectie gemaakt van onze leveranciers. Niet alleen op basis van prijs kwaliteit verhouding, maar ook qua service, garantie en Leverbetrouwbaarheid,  niet geheel onbelangrijk.

Geen vage importproducten – Altijd een leverancier die in Nederland gevestigd is.

Altijd de juiste prijs/kwaliteitsverhouding – Twee producten mogen hetzelfde eruit zien, maar de prijs kan wel degelijk verschillen. Wij leggen je uit waarom.

Geen agressieve verkoop –Geen gevecht om jouw akkoord of handtekening. U geeft opdracht wanneer je dat uitkomt.

Transparantie en eerlijkheid staan hoog in het vaandel – Wij horen u denken “dat zegt iedereen”. Dat klopt, echter onze offertes zijn compleet gespecificeerd, alles is uitgeschreven en duidelijk. Zoals het hoort.

Bij Afbouw in stijl geven wij  je ook direct onze laagste prijs, voor de door jouw uitgekozen producten. We krijgen immers, maar éénmaal de kans om juist te offreren.

Al het bovenstaande leidt tot een complete, en duidelijke offerte, waardoor het ‘handjeklap principe’ bij ons niet nodig is.

Wij denken met je mee

Wij begrijpen dat de aanschaf van een badkamer, keuken of een vloer niet iets is wat je dagelijks doet. Hier dien je goed over na te denken, en de juiste beslissingen te nemen. Wij van Afbouw in stijl weten dat de bovenstaande “unieke verkoopargumenten” je daar bij gaan helpen.

Onze eerste gesprek is dus ook altijd een adviesgesprek, waar een transparante compleet gespecificeerde offerte, het gevolg van is. Daarnaast zijn al onze verkopers bouwkundig onderlegd, dat is wel zo handig. We creëren geen droombadkamers of keukens die technisch niet realiseerbaar zijn, of onevenredig veel bouwkosten met zich meebrengen.

Het aanschaffen van een badkamer, keuken of een vloer moet een feestje zijn, en niet aanleiding geven tot ergernis of stress. Wij verwelkomen je graag in 1 van onze 3  showrooms.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd