Voor wie?

Afbouwinstijl.nl is het keukenconcept dat ontworpen is voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en persoonlijke keukenervaring. Dit innovatie keukenconcept is gericht op kwaliteit en maatwerk, waardoor het de ideale keuze is voor alle wensen en behoeften van de consument. 

Afbouwinstijl.nl is bedoeld voor degene die meer willen dan een standaard keukenontwerp. Het is voor iedereen die waarde hecht aan originaliteit en voor de mensen die hun keuken willen transformeren tot jouw droomkeuken. Afbouwinstijl.nl biedt u een breed scala aan mogelijkheden om aan al je wensen te voldoen.

Starters

Als starter ben je op zoek naar een goede keuken die niet al te veel geld mag kosten. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij een hoop goede keukens aan in de lagere prijscategorie.

Gezinnen

Afbouwinstijl.nl biedt een breed scala aan mogelijkheden en prijzen. Hierdoor kunnen wij vrijwel iedere prijsklasse bedienen, zo ook die van vele gezinnen. Ben je op zoek naar een zowel esthetisch als kwalitatief goede keuken voor een goede prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bedrijven

Van een enkele kleine bedrijfspantry tot grotere projectontwikkeling; Afbouwinstijl.nl kan ook binnen de zakelijke markt veel voor je betekenen.

Voor iedereen

Na het maken van een afspraak, bepaal je samen met een adviseur hoe jouw nieuwe keuken er uit gaat zien. Dit kan vrij snel, als de juiste vragen worden gesteldOp basis van deze vragen kunnen wij jou een voorstel doen hoe de nieuwe keuken er uit zal komen te zien. Afbouwinstijl.nl is dus het keukenconcept voor iedereen.

Wij bieden opties voor élk budget, in elke fase van het leven.

Geen tijd? Wij komen bij je thuis!

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd