Plannen

Alles is akkoord en besproken, nu wordt het tijd om te plannen! Dit doen we altijd in overleg. Houd rekening met het feit dat een traditionele renovatie badkamer, altijd circa 10 werkdagen in beslag neemt, soms iets korter, maar soms ook wat langer. Het blijft mensenwerk. Indien u besluit ook gelijk uw toilet mee te nemen, hou dan rekening met 3 a 4 extra werkdagen.

Een nieuwbouw badkamer zou wat sneller kunnen gaan, aangezien we hier niet hoeven te slopen, maar ook hier houden we altijd de “twee weken regel” aan. Heeft u nog geen afspraak gemaakt? Maak dan gemakkelijk een afspraak!

Nieuwbouw badkamer

Een nieuwbouw badkamer verdient bij planning wel even wat extra aandacht. Het komt steeds vaker voor dat nieuwbouwprojecten later worden opgeleverd, bijvoorbeeld omdat nutsbedrijven vaak vertraging hebben. Dat is heel vervelend voor u, evenals voor ons. Dit is bijna nu een standaard aan het worden. Echter bij Afbouwinstijl.nl worden we niet heel erg snel nerveus. Zolang we elkaar goed op de hoogte houden, en allen een zekere mate van flexibiliteit kunnen tonen, is het nog nooit voorgekomen dat we het niet konden regelen, planningen konden omzetten, om zo het huis nog voor verhuizing, op te leveren.

Stap 6

Uitvoeren

De dag is eindelijk aangebroken, we gaan beginnen. Bij Afbouwinstijl.nl geven we een aantal handige tips over het bouwen van de badkamer.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd