Het Goed Hart Keurmerk

Bij Afbouwinstijl.nl streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten en diensten aan te bieden, maar ook een positieve impact hebben in de samenleving. Daarom introduceren we bij Afbouwinstijl.nl Het Goed Hart Keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat wij van Afbouwinstijl.nl het hart op de goede plek hebben zitten. Met Het Goed Hart keurmerk ondersteunen wij goede doelen om onze samenleving te verbeteren.

Waarom het Goed Hart Keurmerk?

Het Goede Hart keurmerk laat Afbouwinstijl.nl zien omdat dit betekent dat wij als bedrijf het hart op de goede plek hebben. 

Voordelen voor consumenten

  • In één oogopslag bedrijven onderscheiden of het hart op de juiste plek zit.
  • Het Goede Hart Keurmerk kun je niet kopen. Dat maakt het 100% onafhankelijk. Het Goed hart Keurmerk kun je alleen verdienen.
  • Het Goede Hart Keurmerk toont aan dat Afbouwinstijl.nl goede doelen steunt. Zo ben je er zeker van dat je ethisch verantwoorde bedrijven steunt.

Voordelen voor Afbouwinstijl.nl

  • Het verhoogt voor Afbouwinstijl.nl de gunfactor omdat wij bij je in gesprek zullen laten zien dat we het hart op de juiste plek hebben!
  • Medewerkers zijn 21% productiever bij organisaties met Het Goede Hart keurmerk. 
  • Wij zijn een voorbeeldbedrijf en laten zien dat we goede doelen steunen.
  • Met het keurmerk proberen wij jouw vertrouwen te winnen. Zo vindt 82% van al onze klanten dat wij hierdoor betrouwbaarder zijn en dat willen ze ook laten weten aan jou als consument.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd