Wastafel op maat

Bij de aanschaf van een badmeubel is de keuze van de juiste maatwerk wastafel van cruciaal belang. Niet alleen moet de wastafel qua afmetingen perfect passen, maar ook qua functionaliteit en esthetiek moet deze naadloos aansluiten bij het badmeubel en de rest van jouw badkamer. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden en helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij verzorgen het gehele process van A tot Z en plaatsen jouw nieuwe maatwerk wastafel op de gewenste plek. 

 • Advies van Experts met meer dan 30 jaar ervaring in badkamers
 • Maatwerk wastafels van A tot Z
 • Onze experts plaatsen jouw nieuwe wastafel op de gewenste plek

Keuze uit diverse materialen voor jouw wastafel op maat

Om je zoveel mogelijk keuze te bieden, werken wij met verschillende materialen voor onze wastafels op maat. Of je nu op zoek bent naar een wastafel van composietsteen, solid surface, Fenix NTM, keramiek, lichtgewicht beton of Topcore, wij hebben het allemaal. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en kleurenpalet, waardoor er altijd een wastafel is die perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van jouw badkamer.

 1. Composietsteen (32 kleuren)
 2. Solid surface
 3. Fenix NTM
 4. Keramiek (34 kleuren)
 5. Lichtgewicht beton (7 kleuren)
 6. Topcore

Wastafel op maat in harmonie met jouw badkamerontwerp

Een maatwerk wastafel moet niet alleen functioneel zijn, maar ook visueel aantrekkelijk. Daarom bieden wij wastafels aan in meer dan 100 verschillende kleuren. Zo kun je altijd een wastafel vinden die perfect past bij het ontwerp en kleurenschema van jouw badkamer. Bovendien zijn al onze wastafelbladen strak afgewerkt en van hoge kwaliteit, zodat ze jarenlang meegaan.

Bij de aanschaf van een badmeubel is de keuze van de juiste maatwerk wastafel van cruciaal belang. Niet alleen moet de wastafel qua afmetingen perfect passen, maar ook qua functionaliteit en esthetiek moet deze naadloos aansluiten bij het badmeubel en de rest van jouw badkamer. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden en helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze.

Frameworks voor een unieke uitstraling

Frameworks zijn frames die om jouw badmeubel heen zitten en jouw wastafel ondersteunen. Deze frames geven jouw badmeubel een stoere en elegante uitstraling en zorgen voor een unieke look in jouw badkamer. De frames zijn gemaakt van 3 cm gecoat staal en zijn verkrijgbaar in drie verschillende breedtes.

 • 96 cm
 • 126 cm
 • 156 cm

In het kleinste frame past een badmeubel van 90 cm, in het middelste model passen badmeubels van 120 cm en het grootste frame is geschikt voor twee badmeubels van 75 cm.

Wastafels op maat bij Afbouwinstijl.nl

Ben je klaar om jouw badkamer naar een hoger niveau te tillen met een maatwerk wastafel? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze showrooms. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van badkamers en wastafels, ben je bij ons in goede handen. Voor meer inspiratie kun je ook een kijkje nemen op onze pagina met gerealiseerde werken of onze pagina met badkamer trends. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd