Grijze badkamertrend

Met 50 tinten grijs kunt u uiteindelijk niet mis. Het is niets voor niets dat 70% van de uitgekozen badkamer, toch nog steeds wordt uitgekozen in grijstinten. Grijs is namelijk ook gemakkelijk te combineren met kleuren als wit en zwart.

Echter de ontwikkelingen in de badkamerbranche, maken het tegenwoordig wel mogelijk, om binnen dit grijze kleurenpalet hele toffe nuances aan te brengen, zodat uw badkamer geen “grijze” muis wordt.

 

Combinatiemogelijkheden

Tegels zijn hier een goed voorbeeld van. De marmerlook is helemaal terug, maar ook in grijze tinten waarmee uw de badkamer een mooie klassieke look kunt geven, Maar ook grijze fossiel achtige tegels, waarmee u weer meer de natuurlijke uitstraling ambieert.

Daarnaast zijn meubels en wasbakken ook te verkrijgen in grijze tinten, maar vergeet niet de echte betonnen wastafels van Evolve.

Door deze grijze tinten te combineren met rvs of gunmetal kranen, creëren je een heel rustig geheel.

Mocht u na verloop van tijd het “grijze” toch wel te braaf vinden, dan kunt u dit vrij snel veranderen. Door middel van een specifieke kleur handdoek en washandjes, tandenborstel houders, cetera, bijvoorbeeld limegroen, creëert u uiteindelijk, heel snel en voor weinig geld, een compleet andere badkamer.

Laat u inspireren door de grijze badkamer

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd