Goedkope badkamer

Een badkamer aanschaffen kun je net zo goedkoop houden of duur maken als je zelf wilt. Wat is nu goedkoop en wat is nu duur ? Daar zijn de meningen uiteraard altijd over verdeeld, en begrijpelijk.

Bij Afbouwinstijl.nl snappen we dat uiteraard ook en daar hebben we uiteraard ook een mening over. Iedereen denkt namelijk dat kopen op internet altijd het goedkoopst is. En als we naar prijzen kijken lijkt dat ook zo te zijn. Bij Afbouwinstijl.nl kijken we altijd naar de prijs / kwaliteit verhouding. Met andere woorden. Wat betaal je en wat krijg je ervoor terug. Dit dient altijd in verhouding te zijn, zeker met een aankoop van een badkamer, want je wil wel dat deze wat langer mee gaat.

De onbekende factoren van een badkamer

En uiteraard houden wij “het“ internet in de gaten. Maar weet je als consument waar dit product vandaan komt, wat de kwaliteit is, hoe zit het met de service en garantie. NEE, dat weet je niet

Wij weten dat grote internet spelers veel producten zelf importeren en dit zelfs ook via eigen winkels proberen te verkopen. Zelfs wij komen prijzen tegen op het internet tegen waarvan wij denken. HOE DAN ? 

Echter in de 15 jaar dat wij nu bezig zijn hebben we dat wel naast ons neergelegd. Wij zijn overtuigd van het feit dat een complete badkamer niet een internet product is. Tevens vinden wij dat de klant van een juist advies dient te worden voorzien m.b.t. de badkamer. Dit advies is altijd gratis! Hiervoor kunt u een adviesgesprek aanvragen. Daarnaast kijken wij uiteraard mee met de gewenste indeling.

Dit heeft ook geleid tot het feit, dat wij heel duidelijk onze leveranciers kiezen/selecteren. Dit doen wij op leverbetrouwbaarheid, juiste prijs kwaliteit verhouding, maar ook op de juiste service en garantie voorwaarden.

Het belang van begeleiding tijdens badkameraankopen

Daarnaast moet je als klant beseffen dat de werkzaamheden m.b.t. de badkamer eigenlijk de grootste kostenpost is. Aankoop van het sanitair kun je namelijk zelf bepalen, tenzij je uiteraard zelf heel handig bent, of handige familieleden hebt. Zorg wel dat je zaken doet met een partij die je vertrouwd en vraag recensies op. Het maakt namelijk niet uit wat je aanschaft, maar als een prutser het gaat maken, wordt het sowieso niets.

Ook hebben wij geleerd en ervaren, dat we niet altijd duurder of veel duurder hoeven zijn dan internet. Internet is een prima medium om jezelf te oriënteren op je complete badkamer of om een vervanging product voor je huidige badkamer te kopen. Maar een complete badkamer koop je volgens ons altijd in een goede winkel, waar je begeleid en geadviseerd wordt. Want vraag je zelf nu eens af, hoe vaak koop je een complete badkamer ? Wij verkopen ze dagelijks en kennen de valkuilen.

Tips voor uw ideale betaalbare badkamer

Dus om je te helpen hebben we enkele tips om de door jullie gewenste badkamer zo betaalbaar mogelijk te houden :

  • Ga naar een goede winkel en laat je goed adviseren, advies is tenslotte gratis
  • Wees duidelijk over je richt budget voor de totale kosten, met een budget van 10K is het moeilijk een badkamer aanschaffen, als je weet dat de gemiddelde renovatieprijs van een badkamer 9.5K bedraagt.
  • Een goede winkel zal nooit naar je budget toe rekenen, maar proberen een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit te leveren voor het budget. Een winkel wil ook graag verkopen.
  • Vaak zijn goede ZZP’ers goedkoper dan een winkel, winkels hebben meer overhead en kunnen dan iets duurder zijn, check wel referenties.
  • Indien je iemand inhuurt voor de werkzaamheden, zorg ervoor dat je een duidelijke transparante en gespecificeerde offerte krijgt. Dat voorkomt verrassingen achteraf, waardoor een goedkope badkamer alsnog een dure wordt.
  • Laat je nooit verleiden door te hoge kortingen. Ook hier geldt: Als het te mooi is om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook. 40% korting of 2 x 21 % btw kortingen bestaan namelijk niet.
  • Bekijk ook eens de opties van een goede en juiste deelrenovatie. Dit kan een hoop geld schelen. Vaak is een deelrenovatie mogelijk, indien het op de juiste wijze wordt gedaan.
  • Ook al hebben we het hier over goedkope badkamers, koop daar waar je het beste gevoel hebt en zet pas een handtekening, als je er klaar voor bent, en niet omdat je gepusht wordt.
  • Wees reëel. Voor de aanschaf prijs van een Opel, kun je geen Mercedes kopen.
  • Als je snel na gebeld wordt, dan kun je ook afvragen, of de offerte wel scherp is. Want dan heeft die aanbieder wat te verliezen 😊

 

Wilt u ons testen ? Binnen 48 uur ontvangt u van ons een vergelijkende offerte met dezelfde of kwalitatief hogere producten. De offerte kijken wij ook na of deze compleet is, en of de juiste producten zijn geoffreerd. Soms zal de offertevergelijk niet goedkoper zijn. Dan zullen we u ook vertellen waarom. Klik hier om uw offerte te vergelijken. Bent u overtuigd, maak dan een afspraak.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd