Zwart en wit badkamertrend

Zwart en wit, twee uitersten die juist zo goed samen gaan. U ziet dit ook vaak bij de populaire Scandinavische woonstijlen. Uiteraard ziet u dit ook terugkomen in badkamers, Tegenwoordig zijn heel veel standaard badkamerproducten ook in het zwart te verkrijgen.

Deze ontwikkeling heeft het dus ook mogelijk gemaakt dit soort stijlen, die vanuit de woonbranche geïnspireerd zijn door te zetten in de badkamers.

Douches en bad in stijlvol zwart

De badkamers in zwart en wit zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Of u nu een douchecabine heeft of inloopdouche, de industriële stalen profielen geven de douche een unieke uitstraling. In moderne badkamers vind je niet alleen stijlvolle zwarte douchewanden, maar ook het bad, de douchekop en de kranen worden vormgegeven in zwart en wit. Zo kunt u denken aan een vrijstaand bad in het wit met een zwart frame of een zwarte kraan bij het bed, tegenover een witte wand. Dit zorgt voor extra contrast in de gehele badkamer.

Combinaties in de badkamer

Door de basis simpel zwart en wit te houden, en daar een beetje groen, goud of hout of uiteraard een ander accent aan toe te voegen, kunnen we toch een hele warme en sfeervolle badkamer creëren.

Ook in deze trend ziet u vaak dat het toevoegen van een echte plant, een badkamer helemaal kan afmaken.

Onze favoriete combinatie is toch wel zwart met goud. Goude kranen werden in het verleden wel eens gezien als ordinair, maar niets minder is waar, gouden kranen in de badkamer moeten gewoon kunnen, en kunnen mits goed gecombineerd, een heel simpel chic effect creëren.

Laat u inspireren door onze witte en zwarte elementen

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd