Badkameradvies aan huis

Het concept van ‘badkameradvies aan huis’ is onmiskenbaar een trend geworden. Gedurende de coronaperiode hebben wij gemerkt dat deze service bijzonder goed mogelijk is.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, begrijpen wij volkomen dat het overweldigende aanbod en de talrijke badkamerwinkels voor verwarring kunnen zorgen.

Bovendien zijn veel klanten kritisch over de agressieve verkoopmethoden die in sommige winkels gehanteerd worden, evenals de vaak onduidelijke offertes met irreële kortingen. Mocht dit je bekend voorkomen, dan kan onze service van ‘badkameradvies aan huis’ wellicht de ideale oplossing bieden voor jouw situatie.

Niet alleen biedt deze persoonlijke benadering jou het comfort en het gemak van thuiswinkelen, het stelt ons ook in staat om een beter inzicht te krijgen in jouw persoonlijke wensen en de specifieke eisen van de beschikbare ruimte.

Hoe werkt het:

Indien je in een omtrek van 30 kilometer van een van onze Afbouwinstijl.nl showrooms woont, bieden wij jou de gelegenheid om een afspraak te maken.

Onze adviseurs komen met plezier bij jouw thuis, om jouw sanitaire ruimtes te inspecteren en te bespreken.

Tijdens het bezoek zullen wij de exacte maten van jouw huidige badkamer en toilet opnemen, en alles op foto vastleggen. Vervolgens zullen we uitgebreid jouw voorkeuren en vereisten voor de nieuwe inrichting bespreken, zodat deze volledig aan jouw verwachtingen zal voldoen. Voor dit overleg nemen we ruim de tijd; je kunt verwachten dat het gesprek ongeveer anderhalf uur zal duren.

Wat vragen wij van u:

Om een nauwkeurige offerte te kunnen opstellen, inclusief een bijpassende 3D-tekening, ontvangen wij graag jouw voorkeursstijl en enkele voorbeelden van designs die jou aanspreken.

Wij merken dat klanten vaak al een moodboard hebben samengesteld op Pinterest met hun favoriete stijlen. Dergelijke inspiratie is zeer waardevol voor ons. Deze informatie stelt ons in staat om een gerichte offerte op te stellen en een realistische 3D-impressie te creëren.

Tevens verzoeken wij je vriendelijk om ons een indicatie van jouw budget te geven. Dit is niet bedoeld om daar naar toe te rekenen, zoals vaak wordt verondersteld, maar juist om eventuele latere teleurstellingen te voorkomen, zowel voor jou als voor ons. Een helder budget draagt bij aan een efficiënte besteding van onze beider tijd. Bovendien willen wij graag verkopen, dus zullen wij altijd scherp offreren, en dus de hoogst mogelijke prijs/kwaliteit aanbieden.

Na afloop van onze gesprekken zetten wij ons volledig in om voor jou aan de slag te gaan. Wij plannen dan een afspraak met jou in onze showroom, ongeveer een week later.

Tijdens deze ontmoeting presenteren wij je onze gedetailleerde en transparante offerte, samen met de 3D-impressie. Je krijgt dan ook de gelegenheid om de voorgestelde producten in het echt te bekijken, alhoewel deze uiteraard altijd nog aan te passen zijn.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd