Badkamer tegels

De mooiste badkamertegels in uw badkamer? Afbouwinstijl.nl heeft een uitgebreid assortiment aan badkamertegels. Tegels worden vaak gebruikt om het juiste accent in uw badkamer te leggen, of om de juiste sfeer te creëren. Wij hebben een divers aanbod van badkamertegels van een juiste kwaliteit met prachtige designs die passen bij uw badkamermeubels. Van kleurrijke decortegels tot betonlook tegels, maar ook houtlook tegels zijn bij ons van de partij.

Echter het op een juiste wijze verwerken van de gekozen tegels is natuurlijk ook van belang. Symmetrisch tegelen heeft natuurlijk de voorkeur. Tevens dient men naar de afmetingen van de badkamer te kijken en de afmeting van de tegels daar op af te stemmen.

Tegels dient u altijd in het echt te zien voor de juiste kleur en/of uitstraling. Bezoek onze showrooms waar u de tegels zelf kunt bekijken. Hier helpen wij u met het vinden van de juist badkamertegels en kunnen we zelfs al gaan nadenken over een design!

Badkamertegels voor iedere ruimte

Naast badkamertegels levert Afbouwinstijl.nl ook vloertegels voor in alle andere ruimtes in uw huis. Naast tegelvloeren kunt u straks ook bij ons terecht voor PVC vloeren, houten vloeren maar ook gietvloeren, uiteraard geschikt voor woonkamervloeren, keukenvloeren en badkamervloeren.

Ook al deze vloeren kunnen wij, indien u dat wenst, ook deskundig, en uiteraard in eigen beheer, leggen. Wel zo gemakkelijk!

Natuursteentegels

Natuursteen is zoals het woord het al zegt een natuurproduct. Elke tegel is anders, en daar kunt u een badkamer een unieke en levendige uitstralingen mee geven. Natuursteen is echter van nature erg poreus en dus vlek gevoeliger. Het is aan te raden om natuursteen altijd te impregneren.

Natuurstenen woonkeuken

Betonlooktegels

Betonlooktegels zijn er in vele maten en kleuren. We denken vaak dat betonlook tegels grijs zijn, echter zijn er ook vele betonlooktegels in een bruine taupeachtige kleur. Betonlooktegels hebben vaak een mooi tekening en ogen heel gemailleerd. Dus niet alle tegels zien het er hetzelfde uit, waardoor het nog natuurlijker oogt.

Licht groen badkamertegels

Vloertegels

Het formaat, motief en de kleur van de vloertegel zijn bepalende voor de uitstralingen van de badkamer. Kies de passende tegels voor de door u gewenste stijl. Betonlook tegels passen goed bij een industriële badkamer. Vloertegels kunt u ook op de wand bevestigen, dit creëert een rustige en ruimtelijke sfeer. Bovendien vormen de vloer en wand een eenheid, en kunt u ook daadwerkelijk de voegen laten stroken.

Klassieke en warme tegels

Wandtegels

In het verleden waren wandtegels vaak wit, dit gaf een rustige uitstraling, en niet geheel onbelangrijk, wandtegels zijn vaak goedkoper in aanschaf dan een vloertegel. En aangezien de meeste m2 op de wand komen, was dit vaak een reden, om een hoop geld te besparen. Tegenwoordig zien steeds vaker vloertegels op de wand. Met vloertegels op de wand kun je vaker een warmer geheel creëren.

gemixte kleuren badkamertegels

VT Wonen tegels

Afbouwinstijl.nl showroom in Utrecht is ook dealer van VTwonen tegels, daarnaast zijn zij ook dealer van VTwonen baden, de sanitairtak van VTwonen. Dus als u een mooie badkamer hebt gezien in het VTwonen magazine, grote kans dat wij die ook kunnen leveren. Naast het leveren van een VTwonen badkamer, kunnen wij deze uiteraard ook voor u maken, geheel in eigen beheer en van A tot Z. Naast VTwonen tegels, voeren we uiteraard ook nog andere merken zoals Altiles, maar ook JOS tegels.

In onze showrooms hebben we ook moodboard kasten. Deze opstellingen geven u een goed idee van wat er allemaal mogelijk is met tegels, en u zult niet de eerste zijn, die uiteindelijk een hele andere badkamer uitkiest, dan eerder gedacht. Afbouwinstijl.nl heeft een passie voor tegels, omdat de tegels uiteindelijk alle andere producten in een badkamer met elkaar verbind. Kom langs en laat u verrassen.

Laat u inspireren door onze badkamertegels

Vloertegels

Vloertegels

Badkamertegels

Badkamertegels

Muurtegels

Muurtegels

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd