Van Bad naar Douche in een aantal dagen

Het van “Bad naar douche” principe. Misschien heeft u er wel eens van gehoord. Bad eruit douche erin. Wij namelijk wel. Momenteel zijn daar circa 3 grote aanbieders van in Nederland. En de feedback die wij kregen uit de markt was het volgende:

  • Vaak worden dit soort concepten verkocht door middel van agressieve verkooptechnieken
  • Het wordt vaak als duur beoordeeld (begrijpelijk 😊)
  • Ontransparante niet duidelijke offertes
  • Weinig keus in producten
  • Kan het daadwerkelijk in een dag ?

Van Bad naar Douche bij Afbouwinstijl.nl

Alle bovenstaande redenen en het feit dat wij alweer 15 jaar in het sanitair werken, heeft ons doen besluiten dat dit alles anders kan. Wat kunnen wij u bieden ?

  • Geen agressieve verkoop, u bepaald in uw eigen tijd of u gebruik van onze offerte wil maken
  • Een offerte gebaseerd op prijs kwaliteit verhoudingen en gebaseerd op uw keuzes
  • Een duidelijke en transparante gespecificeerde offerte van A tot Z
  • Een showroom van circa 1000 m2 met volop keuze, geen eenheid worsten
  • 1 dag is een utopie, er zijn te veel variabel in een badkamer, bv een waterbrug onder een bad, is namelijk bij opname van het werk niet te constateren. Afhankelijk van uw keuzes en de werkzaamheden is 2 tot 4 dagen realistischer

Voor wie is dit concept:

Op een gegeven moment komt u op het punt dat u zichzelf de vraag gaat stellen, kan ik hier blijven wonen, kan ik oud worden in mijn vertrouwde omgeving? Is het wel veilig genoeg?

Natuurlijk wilt u niet struikelen over vervelende opstapjes  of het moeten douche in bad gaat lastig worden, omdat de instap niet zo makkelijk gaat als dat u nog zou willen kunnen.

Misschien kunnen wij u helpen!

Op een voordelige manier uw bad vervangen voor een inloopdouche en dat alles slechts in een paar dagen tijd., met een juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Maatwerk wandpanelen worden over uw bestaande tegelwerk heen geplaatst, plaatsen een douchebak al dan niet met antislip, monteren de kranen en werken alles netjes af en u kunt nog lang en gelukkig  genieten op uw stek!
Het geheel kan natuurlijk worden aangevuld met de nodige (hulp)accessoires, zoals o,a wandsteunen en handgrepen… Deze zijn er in verschillen de designs en altijd wel iets wat bij u past!

Het concept is dus uitermate geschikt voor mensen die hun badkamer meer levensloopbestendiger willen maken, maar geen zin hebben in een totale renovatie van 2.5 tot 3 weken. De optie van bad naar inloopdouche is vaak een gewenste nieuwe situatie. Echter van bad naar douche in 1 dag is vaak een utopie, houd rekening met een aantal dagen. Dit is reëler.

Maar ook voor mensen die alleen een bad hebben en veroordeeld zijn tot het douchen in een bad, de zgn bad douche combinatie, maar eigenlijk de voorkeur geven aan een grotere douche. Een bad douche combinatie is het eigenlijk net niet.  Te klein om lekker te douchen, of uitgebreid in bad te gaan. Vaak zien wij dat hier dat van bad naar inloopdouche een meer gewilde optie is, dan gebruik te blijven maken van de bad douche combinatie.

Advies aan huis

Het van “bad naar inloopdouche” realiseren doen we met onze eigen buitendienst, zodat u altijd 1 aanspreekpunt heeft, net als met een reguliere verbouwing van uw badkamer, ontzorgen wij met het van bad naar douche principe, ook van A tot Z.

Bent u ook benieuwd wat bij u de mogelijkheden zijn ? Maak een afspraak met 1 van onze adviseurs en laat ons u verrassen.

Mocht uw niet goed ter been zijn, of is het niet mogelijk naar de showroom te komen dan bieden wij onder bepaalde voorwaarden ook een thuis advies aan.

Van "Bad naar douche concept"

Bad naar inloopdouche

Dit concept is ideel voor mensen die houden van toegangelijkheid, ruimtebesparing en veiligheid. Je hebt namelijk geen hoge badrand waar je over heen hoeft te stappen en inloopdouches nemen over het algemeen minder ruimte in. 

Het realiseren van een “bad naar inloopdouche” wordt uitgevoerd door onze eigen buitendienst, zodat u altijd één aanspreekpunt heeft. Net zoals bij een reguliere badkamerverbouwing, ontzorgt Afbouwinstijl.nl u van A tot Z met het “bad naar douche” principe. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Maak een afspraak met een van onze adviseurs en laat u verrassen.

Van "Bad naar douche concept"

Bad-douche combinatie

Dit concept is ideaal voor mensen die hun badkamer levensloopbestendiger willen maken zonder een langdurige renovatie van 2,5 tot 3 weken. De overstap van bad naar inloopdouche is vaak gewenst, maar realiseer u dat dit doorgaans enkele dagen in beslag neemt, geen kwestie van één dag.

Ook voor mensen die momenteel alleen een bad hebben en gedwongen zijn om in bad te douchen, de zogenaamde ‘bad-douche combinatie’, maar eigenlijk de voorkeur geven aan een ruimere douche. Een bad-douche combinatie is vaak niet ideaal. Het is te klein om comfortabel te douchen of een ontspannend bad te nemen. We merken vaak dat de overstap van bad naar inloopdouche de voorkeur heeft boven het blijven gebruiken van de bad-douche combinatie.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd