Badmeubels op maat

Een badmeubel is een essentieel onderdeel van jouw badkamer.
Het completeert niet alleen de gekozen stijl, maar vervult ook een belangrijke functionele rol.

Er is een breed scala aan badmeubelen beschikbaar in diverse kleuren en stijlen, variërend van landelijk klassiek tot strak modern. Normaliter bestaat een badmeubel uit een onderkast en een wastafel, die vaak bij dezelfde leverancier aangeschaft dienen te worden om technische redenen. Dit betekent dat het combineren van meubels van leverancier A met de wastafel van leverancier B meestal niet mogelijk is zonder complicaties. De oplossing hiervoor is vaak maatwerk, wat echter aanzienlijk duurder kan zijn.

Unieke badkamermeubels voor iedereen

Bij ‘Afbouw in Stijl’ stellen we regelmatig vast dat klanten met dergelijke vragen bij ons komen.
Als zelfverklaarde badkamerspecialisten hebben wij deze kwestie grondig onderzocht en leveranciers gevonden die ons kunnen assisteren bij deze uitdaging.

Het resultaat is dat wij de mogelijkheid bieden om op betaalbare wijze onderkasten en wastafels van verschillende aanbieders succesvol met elkaar te combineren, gegarandeerd passend.
Dit stelt onze klanten in staat om tegen standaardprijzen een uniek meubelstuk samen te stellen.

Badmeubelen op maat en in jouw kleur

Wellicht vraag je je af of onze producten wel écht maatwerk zijn. Wij kunnen je verzekeren dat dit het geval is. Onze aanpak gaat verder dan simpelweg de markt volgen; wij anticiperen hierop en zijn gespecialiseerd in het leveren van echte maatwerk badmeubelen. Er zijn weinig beperkingen aan wat wij voor je kunnen realiseren, met een uitgebreid aanbod aan kleuren en vrijwel onbegrensde mogelijkheden, inclusief hoogwaardig hang- en sluitwerk om elk design perfect af te werken.

Ontdek maatwerk badmeubelen

De maximale lengte van het badmeubel wordt echter bepaald door het gekozen type wastafel. Kies je voor waskommen, dan is de lengte flexibeler; een meubel kan dan langer gemaakt worden doordat wij over het algemeen ruimere afdekbladen gebruiken in vergelijking met standaard wastafels. Bovendien helpt de keuze voor waskommen aanzienlijk om de kosten voor een op maat gemaakt badmeubel te drukken.

Bij Afbouw in Stijl bieden wij, als badkamerspecialist, een ruime keuze aan maatwerk wastafels in zowel diverse materialen als uitvoeringen.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie over onze maatwerk wastafels.

Uiteraard ben je ook van harte welkom om een afspraak te maken bij de dichtstbijzijnde Afbouw in Stijl showroom, waar onze deskundige medewerkers klaarstaan om je van gepast advies te voorzien.

Klik hier voor een afspraak.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd