Douches

Douches, of met andere woorden, de natte ruimte in een badkamer. De natte ruimte kan op verschillende manieren worden afgeschermd. Vroeger vaak door een douchegordijn, echter komt dat tegenwoordig niet veel meer voor. Nu werken we meer met glas en noemen we het douchecabines.

Om de douche af te scheiden van de rest van de badkamer creëert men een doucheruimte. Hier zijn tal van mogelijkheden voor te bedenken. De één wat luxer dan de ander, maar als hoofddoel hebben ze allemaal het spatwater in de ruimte te houden. Douchecabines zijn er in vele soorten en maten en kleuren te verkrijgen. Douchecabines kunnen met profiel en profiel loos worden uitgevoerd. Beide hebben voordelen en nadelen.

Installatie of plaatsing douche

Afbouwinstijl.nl is een van A tot Z specialist, die zich in de loop van de tijd al bewezen heeft, door het maken van heel veel complete badkamers en/of toiletten.

Echter als u bij ons een inloopdouche of douchecabine koopt kunnen wij deze uiteraard ook voor u plaatsten. Dit doen we niet alleen met het glaswerk wat we verkopen, maar eigenlijk met elk product wat wij aanbieden, een badmeubel, radiator, noemt u het maar op.

Alles om u te ontzorgen en dat het door u gekochte product ook op een juiste manier wordt geplaatst of aangesloten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, maak een afspraak en we leggen het u uit.

Inloopdouche

Een inloopdouche is een glazen wand gemaakt van gehard veiligheidsglas. Door ons ruime aanbod en onze kennis over de inloopdouche durven wij ons zelf een echte specialist te noemen. Een inloopdouche is de laatste jaren steeds in populariteit gestegen. Dit komt, omdat het de badkamer groter laat lijken. Afbouwinstijl.nl levert inloopdouches in verschillende maten en vormen. Inloopdouches worden met een muurprofiel geleverd of profielloos.

Of een inloopdouche voor u de juiste oplossing is hangt af van de beschikbare ruimte, type vloertegel, maar ook heel erg belangrijk, uw persoonlijk voorkeuren, en de verwachting wat u heeft van dit product. Ook zijn onze inloopdouches ook te verkrijgen in diverse kleuren, zodat ze aansluiten bij uw kleur kraan.

Inloopdouche met gouden douchekop

Douchecabine

De douchecabine is niet meer weg te denken uit de wereld van het luxe sanitair. Onder een douchecabine verstaan we: een voorgevormde ruimte met wanden en deuren met een geïntegreerde douchebak, douchetegel of douchegoot. De douchecabine zorgt voor een ruimtelijk en gezellig gevoel in uw badkamer. De functie van een cabine is uiteraard de badkamer drooghouden. In principe kan iedere badkamer voorzien worden van een douchecabine. Bij ons vind u alle standaard maten, maar ook de minder zeldzame minder populaire douche maten.

Een douchecabine laten plaatsen? Dat kan! Wij hebben als een van de weinigen ook een eigen bouwservice. Tevens zijn onze douchecabines ook in diverse kleuren te leveren, zodat ze aansluiten bij u kleur kraan.

Industrieel inloopdouche met deur

Wellness douche

De laatste jaren wordt de badkamer steeds meer een comfort zone. Een plek om helemaal uit te rusten en te kalmeren na alle stress. De combinatie van douchen en welness is haast niet meer weg te denken uit de huidige badkamers. Ook bij badkamerwarenhuis kunnen we dit maken. Stoomcabines betrekken wij bij nederlandse leveranciers. Dit geldt ook voor onze whirlpools. Maar ook het combineren van mooie inbouwkranen gecombineerd met een luxe Sunshower, kan het wellness gevoel aanwakkeren.

Onze adviseurs zullen uiteraard alle mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden toelichten in ons vrijblijvende advies gesprek.

Stoomcabine sfeer

Douchebak, -drain en tegels

Voor de afvoer van het gebruikte water zijn er meerdere oplossingen mogelijk. Dit zijn bijvoorbeeld de douchebak, douchedrain en de bekende douchetegel van VTwonen. Van alle drie de soorten hebben we zeer uitgebreide collectie voor u samengesteld. Dit zijn 3 verschillende vormen drains met dezelfde functie. De douchetegel van VTwonen is verkrijgbaar in 4 verschillende tegeldesigns en in twee maten. Douchebakken in 10 verschillende kleuren en nog meer maten. Douchegoten zijn verkrijgbaar vanaf 60 cm tot en met 120 cm in het standaard assortiment. Maar ook in verschillende kleuren, en dit alles om u badkamer nog luxere te maken, en ook nog tegen een betaalbare prijs.

Douche tegelgoot wit grijs

Laat u inspireren door onze badkamertegels

Novellini

Novellini

Novellini

Novellini

Novellini

TECE

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd