Keukens

Zeker! In samenwerking met onze zeer ervaren en kundige monteurs kunnen wij de keuken volledig voor je monteren.

Op onze apparaten geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar. Op onze keukenkasten geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar. 

Wij kunnen de keuken zeker komen inmeten. 

Jazeker! Wanneer je dit wilt, kunnen wij de keuken bij je thuis op de benedenverdieping bezorgen. Wij bellen je van tevoren om een leveringsafspraak te maken en pakken de keuken ook direct uit bij bezorging om eventuele schades te controleren. Het karton wordt dan ook door ons afgevoerd.

Je kan tot maximaal 3 maanden alvorens levering van de keuken aanpassingen maken.

Je hoeft bij ons niet aan te betalen. Wij werken met een betalingssysteem waarbij de factuur 2 dagen alvorens levering van de keuken voldaan moet zijn. 

Adviesgesprek

In eerste instantie hoef je voor een bezoek geen afspraak te maken, je bent altijd van harte welkom! Natuurlijk wel binnen de openingstijden.
Stel je wil graag met een adviseur in gesprek met betrekking tot een nieuwe badkamer en/of toilet is het wel handig om dit van tevoren in te plannen. Dan ben je altijd verzekerd van een adviseur. Dit kun je heel makkelijk doen via onze website, nadat je een afspraak heeft aangevraagd zullen wij je bellen en de afspraak nader bespreken.
Na dit telefoongesprek sturen wij altijd nog een mail met daarin een bevestiging van de afspraak.

Uiteraard kan je ook direct de desbetreffende vestiging bellen. Zie voor de contactgegevens onze showroompagina.

Uiteraard de maten (breedte-diepte en hoogte) van de bestaande badkamer, toilet, keuken of vloer zijn van belang, maar ook foto’s van de bestaande situatie zijn belangrijk. Op basis van de foto’s kunnen we ook de montage kosten beter in schatten.

Maar ook een idee van de gewenste uitstraling en/of stijl helpt bij het voorbereidingsproces.

Service en garantie

Een service melding hebben wij het liefst per mail aangemeld, dan ligt het vast. Wel zo makkelijk voor u als voor ons.

Vul het serviceformulier in op onze website en dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag

Je hebt vanuit ons minimaal 2 jaar product garantie en sommige leveranciers geven tot 10 jaar fabrieksgarantie op delen van hun producten.

Op onze werkzaamheden (uitgezonderd kitwerk) geven we standaard 2 jaar garantie. Kitwerk is 1 jaar en dient elk jaar (uit verzekering technisch oogpunt) te worden gecontroleerd.

Bij onduidelijkheden volgen wij de algemene voorwaarden van het CBW (centraal branche wonen). Onder het tabblad Home, hebben wij een link staan naar het CBW, waar je in alle rust alles kan nalezen.

Garantie voor keukens, badkamers en vloeren kan verschillen!

Betalen, bezorgen en montage

Conform de algemene voorwaarden van het CBW, mogen wij een aanbetaling vragen. Echter in de praktijk doen we dat niet. Je betaalt pas als we gaan leveren of bij u aan het werk gaan.

De uitzondering hierop is specifiek maatwerk, daar wordt wel een aanbetaling conform de algemene voorwaarden van het CBW op gevraagd.

Uiteraard is het mogelijk producten te retourneren. De retour procedure die we volgen is die van het CBW.

Uitzonderingen hierop zijn specifiek maatwerk en speciaal voor u bestelde tegels.

Onze missie is het ontzorgen van A tot Z, dus de B van bezorgen staat daar ook tussen. Echter zal daar wel een bedrag voor gerekend worden. Indien van toepassing zal dit uiteraard in uw transparante offerte staan.

Uiteraard kun je ook bij ons ook alleen producten kopen, tegen scherpe marktconforme prijzen, met de juiste prijs-kwaliteitverhouding, maar ook met de juiste service en garantie.

Veel klanten denken dat internet altijd goedkoper is, laat ons het tegendeel bewijzen. Bovendien is het heel moeilijk om vanaf een foto de kwaliteit te beoordelen, laat staan de leverancier te achterhalen.

Een badkamer, toilet, keuken of vloer is een lange termijn aankoop, zorg dat uw producten dat ook zijn.

Tevens kunnen wij ook de montage van uw aankoop verzorgen, zolang deze in ons verzorgingsgebied valt, hoe makkelijk is dat?

Niets voor niets roepen wij “Ontzorging van A tot Z”.

We zijn van mening dat men, juist de aankoop van een badkamer en de montage daarvan, zou moeten onderbrengen bij 1 partij. 1 aanspreekpunt en duidelijke communicatie.

Het is geen pakje brood wat je koopt, en als de badkamer mislukt, doe je die niet even het jaar daarop even over. Nogmaals eenieder kan met dozen schuiven, maar niet iedereen kan een goede en mooie badkamer maken.

Overige

Mocht jouw vraag er niet bij staan? Zoek dan de dichtstbijzijnde vestiging en mail hen met uw vraag, wij zullen deze dan zo snel en goed mogelijk beantwoorden

Geen tijd? Wij komen bij je thuis!

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd