Offerte

Zoals gezegd heeft het advies gesprek plaats gevonden en zijn wij voor je aan de slag gegaan. De offerte is gemaakt en naar je doorgestuurd. De offerte van Afbouwinstijl.nl is opgebouwd uit drie delen:

  • Sanitair: Het gekozen sanitair uitgesplitst per onderdeel
  • Tegels: De berekende hoeveelheid per onderdeel
  • Werkzaamheden: Uit gesplitst per type werkzaamheden
 

Bovenstaand geeft jouw het overzicht wat je nodig heeft, om de offerte te controleren, op volledigheid.

Bovendien omdat alles per regel is geprijsd, kun je precies zien waarvoor je betaald, en je zelf afvragen of je dat het waard vindt. Dit is volgens ons de enige juiste manier van offreren. Open eerlijk en transparant! Heb je nog geen afspraak gemaakt? Maak dan gemakkelijk een afspraak!

Offerte vergelijken

Bij het plannen van een badkamerproject is het vergelijken van offertes een cruciale stap om ervoor te zorgen dat je de beste waarde voor jouw investering krijgt. Het vergelijken van offertes bij Afbouwinstijl.nl geeft de mogelijkheid om niet alleen de totale kosten te evalueren, maar ook de specificaties en details van elk aanbod vergelijken. Door het vergelijken van jouw offerte kun je een weloverwogen beslissing nemen op basis van jouw budget en behoeften. Bij Afbouwinstijl.nl begrijpen we het belang van transparantie en kwaliteit in de badkamer. Daarom streven we ernaar om je de meeste nauwkeurige en concurrerende offerte aan te bieden.

En nu?

Je hebt de offerte ontvangen en doorgenomen. Nu ligt de spreekwoordelijke bal bij jouw! We zijn namelijk niet van het agressief nabellen. Als de offerte je past en het gevoel is goed, of als je nog vragen heeft, of als er onduidelijkheden zijn, of als de offerte helemaal met jouw budget past, gaan we ervan uit dat je contact met ons opneemt.

Dit kan per telefoon, per mail, of je kan uiteraard langskomen in onze showrooms. Neem contact met ons op! Dan lopen we de offerte met je na, om onduidelijkheden weg te nemen. We kunnen de producten nog wijzigingen, eventueel nog kijken waar we kunnen besparen.  Het is immers nog steeds maar een offerte!

Stap 3

Ontwerp

Een tekening helpt je bij het visualiseren van jouw nieuwe badkamer of toilet. Deze tekening is altijd een weergave van hoe de badkamer wordt.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd