Maatwerk keukens

In de keukenbranche wordt vaak gesproken over maatwerk keukens. Maatwerk wordt altijd als duur ervaren en is ook niet altijd nodig. Eigenlijk is elke keuken maatwerk, want iedere keuken heeft een andere afmeting. Daarbij is ook het een of ander afhankelijk van de eisen en wensen van de klant.

Dat is ook de reden waarom we bij afbouw in stijl keukens werken met de smart Collection. Smart zegt het eigenlijk al. In de smart Collection kunnen we elke standaard kast, of het nu een hoge kast bovenkast of onderkast betreft aanpassen. We kunnen ze verbreden, versmallen, dieper of ondieper laten maken. Een hoge kast kun je zelfs helemaal zelf indelen, binnen de geldende rastermaten.

Uiteraard wordt hier wel een meerprijs voorgerekend, echter zal deze meerprijs vele male minder zijn dan een keuken werkelijk op maat te laten maken.

Keuken op maat

Daarnaast moet je je afvragen of maatwerk daadwerkelijk wel nodig is in je keuken. In keukens werk je normaliter altijd met eindpasstukken, die je nodig hebt om de keuken netjes op de aangrenzende muren te laten aansluiten. Dus rationeel redenerend, krijg je elke keuken passend met standaardkasten, dit is prijstechnisch uiteraard ook interessant.

Maar het is een gerust stellende gedachte, dat als we tegen een situatie aanlopen, die echt niet met de standaard is op te lossen, we binnen ons assortiment, de tools hebben om dit dan toch betaalbaar op te lossen.

Heeft u een uitdaging waar bij je denkt hoe ga ik dit oplossen in mijn nieuwe keuken ? Daag ons uit en maak vandaag nog een afspraak, en dan gaan wij u positief verrassen.

Geen tijd? Wij komen bij je thuis!

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd