Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Afbouwinstijl.nl

Afbouwinstijl.nl is
5-sterrenspecialist

Afbouwinstijl richt zich op elk segment van de badkamer-, keukens- en vloerenmarkt. Dit wordt gerealiseerd door een juiste selectie aan leveranciers, waardoor de juiste prijs en kwaliteit verhouding altijd gewaarborgd wordt. Wij willen onze klanten nog beter helpen. Daarom stellen we het zeer op prijs als je ook jouw ervaring met ons wilt delen.

Kwaliteitsscore

Afbouwinstijl.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Afbouwinstijl.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten:

*Goed advies
*Vakmanschap
*Kwaliteit
*Service
*Garantie

Jitske Kingma
Lees verder
We hebben hier zowel onze badkamer als de keuken (Cre8kitchen) gekocht en laten plaatsen door Marco en zijn team. Geweldige service en alles verliep vlekkeloos. We werden super goed geholpen, zeker omdat we zelf de weg een beetje kwijt waren geraakt in alle keuzes en opties. Marco is ook heel eerlijk en recht door zee - soms even slikken als je dacht een goed idee te hebben - maar uiteindelijk pakt het wel heel erg goed uit. We genieten nu ruim 1.5 jaar van onze nieuwe badkamer en keuken. Mochten we weer een nieuw project/huis krijgen dan zullen we hier zeker weer terugkomen.
PZ 1963
Lees verder
Als er 10 sterren konden gegeven worden, had ik dat gedaan. Uitstekend geadviseerd bij onze keuze, prima prijs kwaliteit, snelle levering en een zeer nette afhandeling van een transport schade. Als alle bedrijven zo zouden werken, zal de ombudsman werkloos zijn. 🙂
Arnaud Le
Lees verder
Deskundig advies van Marco die je met zijn adviezen uitdaagt om buiten de gebaande paden te denken qua inrichting. Geweldig.
Jordy
Lees verder
Zowel een pvc vloer voor de begane grond en een laminaat vloer voor boven aangeschaft en laten leggen. Vloer ligt er strak in, blij mee. Konden ook in het voren proefstukken mee krijgen om te kijken wat het mooiste stond in de woning.
Ivo van Dam
Lees verder
Super service, ook als het ff niet gaat zoals gepland... ze lossen dingen op en blijven vriendelijk... goede prijs, uitstekende kwaliteit én service!
TheRosaline93
Lees verder
We hebben een prachtige pvc visgraat vloer laten leggen. We zijn prettig te woord gestaan, er werd meegedacht en foutjes zijn netjes opgelost. En de vloer kon op korte termijn en snel worden gelegd. Goed verzorgd Twan!
Bart KJessie Nijmeijeraap
Lees verder
Na ons eerste bezoek aan de showroom hadden wij gelijk al een heel goed gevoel. Can nam alle tijd om onze wensen door te nemen en denkt heel fijn mee! Goeie tips en duidelijk en eerlijk qua mogelijkheden. Snel daarna een offerte met 3D tekeningen ontvangen. Nu een aantal weken verder hebben wij een prachtige nieuwe badkamer! Gemonteerd door een fijn team mensen. Communiceerde fijn en voelde allemaal heel vertrouwd in ons huis. Nogmaals bedankt allemaal voor jullie harde werken en prachtig en netjes opgeleverde badkamer.
Iris van der Sluis
Lees verder
Super mooie meubels besteld. Een probleem met het product werd professioneel opgelost en goedgemaakt. Zoals het hoort, maar dat wordt wel erg gewaardeerd! Aanrader
T. Böğüş
Lees verder
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Service is perfect.
Vorige
Volgende
Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd