Spiegels

Een niet te onderschatten onderdeel van het badmeubel of de gehele badkamer is de badkamerspiegel. Naast dat een spiegel functioneel is, draagt deze bij aan de algemene uitstraling van de badkamer. Een grote spiegel maakt de badkamer “ruimer”. Een spiegelkast is zeer praktisch om de wat kleinere spullen uit het zicht op te bergen. Daarnaast zijn er spiegels niet alleen in vierkante vormen. Ronde spiegels en spiegels met organische vormen worden steeds populairder, en geven de badkamer net weer een ander look. Veel spiegels kunnen ook worden voorzien van spiegelverwarming, dit voorkomt dat de spiegel tijdens het gebruik van de badkamer beslaat.

Bij ronde spiegels en spiegels met een organische vorm is dat niet altijd realiseerbaar, maar dit kunnen we uiteraard toelichten in een persoonlijk advies gesprek.

Veel badmeubel leveranciers bieden ook spiegels aan. Het voordeel hiervan is dat afwerking van de spiegel, of spiegelkast ook in de gejozen meubelkleur kan worden geleverd. Dit geeft een luxe en rustige uitstraling.

Daarnaast hebben we bij Afbouw in Stijl ook echte spiegelspecialisten als leverancier. Deze richten zich puur op spiegels, waardoor de mogelijkheden ook eindeloos zijn, je kunt het zo gek niet bedenken. Hipp Design is daar een mooi voorbeeld van.

Spiegelverlichting

Verlichting is toch wel een aandachtspuntje. Ten eerste vraag je eerst eens af hoe je het licht gebruikt. Gebruikt je het licht om je zelf te scheren, of om jezelf op te maken ? Dan is het aan te bevelen dat het licht van bovenkomt, en kun je dit vaak bewerkstellingen met opbouwverlichting 

Deze badkamerverlichting kan op de spiegel of spiegelkast gemonteerd worden, zodat het een geheel blijft. Verlichting kan uiteraard ook gebruik worden om sfeer te creëren. Deze spiegels zijn vaak voorzien van geïntrigeerde ledverlichting en ook dit geeft zeer mooi effect.

De verlichting kan uw hele badkamer laten schijnen, maar zorgt ervoor dat uw badkamer geen spotlight wordt. Bij Badkamerwarenhuis hebben we verschillende soorten verlichting voor verschillende plekken in de badkamer. Hierdoor heb je een ruime keuze tussen verlichting in je badkamer.

Laat u inspireren door onze spiegels

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd