Showroom Utrecht buitenkant

Showroom Utrecht

4,5

Openingstijden

Showroom Utrecht

Welkom in onze prachtige showroom van Afbouwinstijl.nl in het bruisende Utrecht Overvecht.

Stap binnen in de wereld waar design en functionaliteit samenkomen om jouw droomkeuken en -badkamer of vloer  werkelijkheid te laten worden. Bij onze badkamer, keuken en vloeren showroom begint de aankoop met een goed adviesgesprek.

We luisteren naar jouw wensen en behoeften om zo een op maat gemaakt ontwerp te creëren. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte, zodat je precies weet wat de kosten zijn. Maar daar blijft het niet bij! Wij gaan nog een stap verder en bieden ook een 3D-tekening aan, zodat je een realistisch beeld krijgt van hoe jouw nieuwe ruimte eruit zal zien.

Bij Afbouwinstijl.nl in Utrecht hebben we ons eigen montage team, waardoor we onze klanten volledig van A tot Z kunnen ontzorgen.

Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt vertrouwen op onze professionele service van begin tot eind.

Jouw wensen en ideeën komen tot leven in onze showroom aan de St Laurensdreef 47 in Utrecht.

Onze professionals staan klaar om jou te voorzien van deskundig advies en je te begeleiden bij het realiseren van jouw droominterieur.

Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden die Afbouwinstijl.nl je te bieden heeft? Kom snel langs of maak een afspraak.

Bijzonderheden

In de avonden geopend op afspraak!

Deze afspraken buiten de standaard openingstijden zijn alleen bedoeld voor een complete badkamer.
Om zo’n aanvraag te kunnen invullen hebben wij twee standaard werkdagen nodig

Onze showroom in Utrecht is CBW-erkend badkamer en keukenspecialist.

Binnenkijken in de showroom

Stel je vraag

Wij staan voor je klaar

"*" geeft vereiste velden aan

Jitske Kingma
Lees verder
We hebben hier zowel onze badkamer als de keuken (Cre8kitchen) gekocht en laten plaatsen door Marco en zijn team. Geweldige service en alles verliep vlekkeloos. We werden super goed geholpen, zeker omdat we zelf de weg een beetje kwijt waren geraakt in alle keuzes en opties. Marco is ook heel eerlijk en recht door zee - soms even slikken als je dacht een goed idee te hebben - maar uiteindelijk pakt het wel heel erg goed uit. We genieten nu ruim 1.5 jaar van onze nieuwe badkamer en keuken. Mochten we weer een nieuw project/huis krijgen dan zullen we hier zeker weer terugkomen.
Martijn den Besten
Lees verder
De eerste badkamerspeciaalzaak waar niet ‘verkocht’ wordt maar service verleend wordt! Persoonlijke aandacht, goede ondersteuning en transparante verkoop.
PZ 1963
Lees verder
Als er 10 sterren konden gegeven worden, had ik dat gedaan. Uitstekend geadviseerd bij onze keuze, prima prijs kwaliteit, snelle levering en een zeer nette afhandeling van een transport schade. Als alle bedrijven zo zouden werken, zal de ombudsman werkloos zijn. 🙂
Jorne de Bruin
Lees verder
Transparantie en inlevingsvermogen. Dat is de kern van Badkamerwarenhuis. De mensen denken goed met je mee en je ziet direct waar je aan toe bent. Geen gedoe met ondoorzichtige offertes die opeens een stuk hoger uitvallen, what you see is what you get! De uiteindelijke badkamer is ook met veel service en kwaliteit geplaatst. Wij zijn super tevreden!
Farouk F
Lees verder
Badkamer gekocht in 2014. Klein probleem met de cabine die we hadden gekocht. Dezelfde aannemer kwam kijken en heeft het probleem perfect verholpen! Ik zou hier zo weer een badkamer kopen.
Ali Bayraktar
Lees verder
Goede ervaring, erg behulpzaam top team in samen werking, ook nog mee denkend, mijn badkamer is dankzij BADKAMER WARENHUIS helemaal naar mijn zin, en keuken ingericht zoals ik wil profesioneel wat wil je meer mijn dank is groot
Mariette Krab
Lees verder
Fantastische service en hele mooie kranen
Nadine Demirhan
Lees verder
Na meermaals verschillende winkels te hebben bezocht, bij Badkamerwarenhuis in Utrecht eindelijk onze droombadkamer gekocht. Voor ons maakte de betrokkenheid en service van het personeel de doorslag. De adviseurs denken echt met je mee. Er werden ons meerdere opties voorgelegd op basis van foto's van onze woning, onze ideeën en een financieel plaatje. Heb je twijfels over de aankoop van een badkamer, ga dan zeker bij Badkamerwarenhuis langs, ik weet zeker dat je zeer tevreden bent over je aankoop.
Arnaud Le
Lees verder
Deskundig advies van Marco die je met zijn adviezen uitdaagt om buiten de gebaande paden te denken qua inrichting. Geweldig.
Samuel Kusenuh
Lees verder
Ik schrijf eigenlijk nooit recensies maar voor jullie vindt ik het toch belangrijk om te delen. Eerst bij maxaro van alles mis gegaan en toen ik bij jullie binnen liep werd ik zo fijn geholpen. Dankjewel.Ben erg blij met mijn douchewand
Vorige
Volgende
Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd