Pastel en basic badkamertrend

De laatste tijd zien we dat de consument meer durft. Dit wordt uiteraard gestimuleerd vanuit de woonbranche, maar ook grote tijdschriften als VTwonen, laten steeds meer van dit soort combinaties zien. Uiteraard zit de badkamerbranche niet stil, en we zien steeds meer leveranciers, maar met name tegelproducenten, deze trends volgen. Roze, zachtpastel tinten, zijn in opmars, en zeker in combinatie met gekleurde kranen kan dit een mooi effect geven.

Badmeubel leveranciers worden ook steeds flexibeler, we zien dat we nu vaker ook meubels in specifieke, RAL of NCIS kleuren kunnen bestellen. Echter in deze stijl zien we toch ook vaak een massieve eiken houten meubel, of een meubel met een houtlook print. Daar dient bij gezegd te worden dat de houtlook prints, door betere techniek. Meer en meer op echt hout gaan lijken.

Of de basic en pastel trend zich door gaat zetten zullen we uiteindelijk mee gaan maken. Wat we wel zien is dat er steeds meer pastelkleur wordt verkocht, om puur een accent mee te geven aan een badkamer. Denk hierbij aan het wandje bij de douche, of op de toilet ombouw. Uiteindelijk is er maar 1 ding belangrijk: zorg dat u een combinatie kiest waar u nu gelukkig van wordt, maar ook over 5 jaar!

Interesse in een pastelkleurige badkamer, maar geen idee waar te beginnen? Maak dan een afspraak!

Mogelijkheden met pastel

In de badkamerwereld is het schilderen van de muur nog altijd de veiligste manier om te experimenteren met kleur. Als het resultaat niet naar wens is, kunt u eenvoudig een andere kleur eroverheen verven. Maar stelt u zich voor dat uw droombadkamer pastel tinten nodig heeft? Dan zijn er talloze mogelijkheden om pasteltinten in uw badkamer toe te voegen.

Pastel tinten gaan goed in combinatie met strak witte badkamermeubels en subtiele industriële accenten. Houten badkamermeubels kunnen ook de perfecte aanvulling zijn op pastelkleuren.

Voor wie de voorkeur geeft aan een neutrale basis, is het nog steeds mogelijk om kleur toe te voegen aan de badkamer. Overweeg eens een pastel roze wasbak of een badkamermeubel in een kalm pastelblauwe tint. Bijvoorbeeld door het gebruik van handdoeken, badmat of zeeppompjes. De mogelijkheden met pastel kleuren zijn eindeloos!

Laat u inspireren door pastel badkamers

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd