Voor wie?

Afbouwinstijl.nl is voor iedereen. Wij zijn er in de eerste plaats voor de consument. Van jonge mensen die hun eerste woning aankopen tot de ouderen die graag hun badkamer aangepast zien, om zo nog langer van hun huis te kunnen genieten. En uiteraard alles wat daar tussenkomt. Het leveren en het maken van een badkamer en/of toilet is echt maatwerk. Ook leveren wij voor verschillende budgetten, de aanschaf van een badkamer hoeft niet duur te zijn. Belangrijker is de prijs-kwaliteitverhouding van de gekozen producten en dat een badkamer altijd wordt afgestemd op jouw levens- en/of jouw gezinssituatie.

Afbouwinstijl.nl is van huis uit gespecialiseerd in renovaties van bestaande badkamers en toiletten, maar doen uiteraard ook nieuwbouwprojecten. Je kunt er voor kiezen om alleen bij ons producten aan te schaffen, maar indien je wenst kunnen wij je ook van A tot Z ontzorgen. Wij hebben alles in huis om dat te bewerkstelligen!

Uiteraard zijn wij er ook voor de zelfstandige installateur, tegelzetter, aannemer, interieurstylist, klusbedrijven en projectontwikkelaars. Samen ontzorgen wij jouw klant! Als u wilt weten wat wij voor je kunnen betekenen, neem dan even contact op met de dichtstbijzijnde badkamer showroom vestiging.

Toen en nu..

Vroeger was de badkamermarkt opgedeeld in verschillende segmenten: laag, midden en hoog. Echter heeft de ervaring ons geleerd, dat deze segmenten inmiddels niet meer bestaan. De consument legt nadruk op verschillende aspecten van een badkamer; het badmeubel, de badkamertegelskranen, het glaswerk, ect. Iedere consument is gelukkig anders en legt daar de nadruk, waar hij of zij het belangrijk vindt. Gelukkig maar, anders verkochten we maar 1 soort badkamer.

De ervaring heeft ons geleerd dat wij betaalbare badkamers kunnen realiseren binnen elk segment. Dit door goed te luisteren naar de klant, naar zijn wensen, eisen en dromen. Dankzij onze opgedane ervaring in de loop der jaren en uiteraard de kennis van onze adviseurs, zijn wij als Afbouwinstijl.nl bijna altijd in staat jouw droombadkamer te realiseren binnen het beschikbare budget. Mocht dat niet mogelijk zijn? Dan kijken we altijd naar alternatieven die uiteraard de uitstraling van jouw nieuwe badkamer niet aantasten! Maak een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ervaar het zelf

Dit betekent dat al onze showrooms zijn gevuld met verschillende badkamer producten uit alle segmenten; laag, midden en hoog. Zo kan de klant goed het verschil zien en ervaren tussen de verschillende kwaliteiten, uitvoeringen en prijzen uiteraard. Zo maak je altijd een bewuste keuze en weet je waar je voor betaald!

Onze leveranciers zijn altijd voldoende vertegenwoordigd in onze showrooms. Verschillende maten, kleuren en uitvoeringen en daarnaast hebben deze leveranciers duidelijke catalogi die gebruikt kunnen worden om nog meer opties te laten zien. Op deze manier is het altijd mogelijk om elke badkamer uniek samen te stellen, afgestemd op alle individuele wensen en/of eisen.

Onze adviseurs zijn bouwkundig onderlegt en hebben alle benodigde kennis in huis. Zij nemen je stap voor stap mee in het proces om jouw droombadkamer en/of toilet te bewerkstelligen, en dan ook nog binnen jouw budget!

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd