Maak snel een afspraak

Uiteraard is dit voor een ieder anders. Het hangt er een beetje vanaf hoe ver je gevoerd bent in je zoektocht. Sommige klanten weten al precies wat ze willen, en sommige klanten weten het totaal niet. En dan hebben we ook nog klanten die daar tussen in zitten. Onze ervaring is dat een afspraak maximaal 2 uur zou moeten duren. Dan zou de badkamer/keuken/vloer van A tot Z besproken moeten zijn. Daarnaast doet u zoveel nieuwe ideeën op en krijgt u een grote hoeveelheid aan advies, uiteraard gebaseerd op onze jarenlange ervaring, dat veel klanten na 2 uur overleg, genoeg te verwerken hebben. Tevens is het onze ervaring, dat een badkamer/keuken of vloer vaak niet middels 1 afspraak gekocht worden. Een vervolgafspraak is altijd snel gemaakt.

Bij Afbouw in Stijl is iedere adviseur bouwkundig onderlegd. Op basis van foto’s van de huidige situatie kunnen wij al bepaalde indelingen uitsluiten. Ook kunnen wij op basis van deze foto’s een goede inschatting maken van de werkzaamheden en hier ook een prijs voor offreren.

Op basis van deze gegevens kunnen wij de nieuwe badkamer/keuken en vloer juist offreren op basis van de benodigde m2. Ook stelt dit ons in staat, om de nieuwe ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen, rekening houdend met alle vereisten, die een badkamer/keuken en vloer met zich meebrengt.

Onze ervaring leert dat mensen niet graag of moeilijk hun budget prijs willen geven. Dat is jammer, maar ook wel begrijpelijk, aangezien wij ook weten hoe bepaalde bedrijven, daar mee om gaan. Veel Klanten zeggen dan, dat het bedrijf naar het budget toerekent ! Maar niets is minder waar. Bij afbouw in stijl begrijpen we dat niemand een geldboom in de tuin heeft staan. Bij afbouw in stijl rekenen wij niet naar een budget toe, wij proberen altijd zoveel mogelijk waar voor je geld te geven. Dat is logisch, want uiteindelijk willen wij ook verkopen. En als je wilt verkopen dien je uiteraard scherp en binnen het beschikbare budget te offreren. Ook kan het geven van een beschikbaar budget teleurstellingen voorkomen, want niet alleen wij, maar ook u investeert tijd. En niets is dan vervelender, dat een offerte, buiten uw budget valt, zowel voor u als voor ons. Samen komen we daar altijd uit.

Als u sowieso rekening houdt met de hier bovenstaande vragen, is het eigenlijk nog alleen maar een kwestie van richting kiezen. Met richting kiezen bedoelen wij het bepalen van een gewenste stijl. Wat vindt u nu mooi, maar ook nog over 5 jaar. Vaak zien wij klanten met een pinpagina op Pinterest. Dit helpt onze adviseurs een richting te kiezen in beschikbare producten. Tevens helpt ons dit om binnen de gestelde afspraak van 2 uur, alle wensen en eisen van uw nieuwe droom badkamer/keuken en vloer te behandelen.

Uiteraard tekenen wij ook badkamer en keukens in 3d. Het helpt klanten met het visuele inzicht, en zo krijgen zij een beter inzicht met betrekking tot de gewenste badkamer en/of keuken. Uiteraard beginnen we wel altijd eerst met een offerte. Het lijkt ons logisch om eerst te kijken of alles mogelijk is binnen het gestelde budget, alvorens te gaan tekenen. Bovendien neemt het maken van een goede 3d tekening veel tijd in beslag, waardoor we niet genoeg tijd hebben om de badkamer compleet te bespreken. Vaak maken wij na de afspraak de tekening op basis van de gemaakte keuzes, en bespreken deze in het vervolggesprek, of we geven (indien de tijd dat toelaat) een preview van de tekening in de mail, met de offerte.

Deze zijn vrij simpel. Ten eerste bent u woonachtig binnen een straal van 30 km van een Afbouwinstijl.nl vestiging en ten tweede maken wij tijdens ons bezoek een vervolgafspraak in onze showroom, om de offerte en de 3d tekening te bespreken.

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd