Uitvoeren

De dag is eindelijk aangebroken, we gaan beginnen met uw badkamer en/of toilet. De werkzaamheden kunt u ruwweg in een aantal onderdelen onderverdelen:

  • Sloop werkzaamheden
  • Leidingwerk
  • Vloeren en wanden herstellen
  • Tegelwerk
  • Afmonteren

Meestal starten we op een maandag en neemt onze buitendienst de werkzaamheden nog een keer met u door. Heeft u nog geen afspraak gemaakt? Maak dan gemakkelijk een afspraak!

Uitvoering badkamer verbouwing Afbouwinstijl.nl

Wij van Afbouwinstijl.nl snappen dat de klant dit soort werkzaamheden best spannend kan vinden, en dat als ze thuis zijn ook gelijk gaan kijken wat er gebeurd is (herkenbaar?). En dat is natuurlijk prima. Mocht er u iets opvallen, of iets niet begrijpen, of heeft u nog een vraag, stel die dan gelijk de volgende ochtend aan onze buitendienst. Zolang iets nog open ligt, kunnen we in het werk, nog heel veel dingen aanpassen, en dit zonder dat vervelende meerwerk.

Op het moment dat we hebben gestukadoord of getegeld, dan wordt het zeer moeilijk om nog dingen te veranderen, zonder meerwerkkosten te berekenen. Dus communicatie tijdens het werk is de sleutel tot succes!

Stap 7

Opleveren

Het einde is zicht en u heeft uw oude badkamer zien ontwikkelen tot uw nieuwe droombadkamer. De laatste puntjes worden op de spreekwoordelijk i gezet.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd