Keukenrenovatie diversen

Naast fronten, werkblad en apparatuur renovatie in bestaande keukens zijn er uiteraard nog veel andere mogelijkheden waarbij we je kunnen ontzorgen. Bij afbouw in stijl zijn we gespecialiseerd in complete keuken renovaties.

Van slopen en afvoeren, tot het aanpassen van het leidingwerk. Het stukadoren van de wanden, het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken, maar ook het plaatsten van wand bekleding zoals bijvoorbeeld tegels.

Overweging keukenrenovatie

Dus als u nieuwe keuken fronten overweegt, maar tegelijkertijd ook het keukentegeltje wilt vervangen is dat uiteraard ook mogelijk.

Het vervangen van uw normale kraan vervangen voor een kokend heet waterkraan behoort dan ook tot de mogelijkheden. Dit uiteraard indien het mogelijk qua elektra en groepen, maar dat kunnen we ook voor u regelen.

Je kunt het waarschijnlijk niet zo gek bedenken, of wij denken met je mee. Wij zullen je echter altijd op een juiste wijze adviseren. Maak gemakkelijk een afspraak met één van onze adviseurs en laat je inspireren door alles wat Afbouwinstijl je te bieden heeft.

Geen tijd? Wij komen bij je thuis!

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd