Industriële badkamertrend

Stoer en gelukkig staat voor stoere natuurlijke materialen, matte afwerkingen, ruighout en metaal. Stoer tijdloos, makkelijk te combineren en warm.

U kunt stoer en gelukkig ook als industrieel kunnen bestempelen. We zien veel zwart staal terug komen, in de badkamermeubels, maar ook het zwarte in de kranen, of als alternatief gun metal kranen. Ook zijn er tegenwoordig voor badkamers steeds meet robuust ogende accessoires te verkrijgen.

Industriële badkamers zijn strak, stoer en vooral modern. Daarbij heeft de industriële badkamer een combinatie van een robuuste en stoere uitstraling. De belangrijkste kenmerken van de industriële badkamer zijn de stoere, zwarte accenten en het gebruik van robuuste materialen. In combinatie met natuurlijke en lichte kleuren creëert u een ware droombadkamer.

Industriële badkamercombinaties

Deze trend kenmerkt zich ook door gebruik van houtlook tegels in combinatie met donkere wandtegels. Ook tegels in een metaalkleur zien we in deze stijl.

Qua kranen zien we naast zwart ook de koper kleurige kranen steeds vaker verschijnen. De betonlook is ook een kenmerk van deze badkamer, Dit hoeft dan niet per se op alle wanden, maar u kunt hier diverse accenten mee aanbrengen, bijvoorbeeld op de ombouw van het bad en/of toilet.

Mocht u zwarte kranen of koperen kranen te heftig vinden in de badkamer, kunt u ook altijd gebruik maken van RVS kranen, die bovendien erg duurzaam zijn.

U kunt eigenlijk niet zoveel verkeerd doen in deze industriële badkamer trend. Het einddoel is dat u elke keer als u de badkamer binnenkomt, er gelukkig van wordt. En uiteraard is dat een zeer persoonlijke keuze.

Laat onze badkamer adviseur u helpen bij een industriële badkamer look!

Laat u inspireren door de industriële badkamertrend

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd