Glas op maat

Met glaswerk op maat bedoelen wij het glaswerk welke in badkamers gebruikt wordt om de doucheruimte af te schermen en de wateroverlast tot een minimum te beperken.

We hebben het hier dan over : Douchcabines, inloopdouches, nisdeuren en schuifdeuren

De standaard collecties van dit soort producten is vrij uitgebreid en compleet, zowel in uitvoeringen, maten en kleuren. Je zou jezelf kunnen afvragen, als dit zo uitgebreid is waarom heb je dan glaswerk op maat nodig.

Waarom glaswerk op maat?

  • Hoogte glas

Glaswerk is in de standaard maximaal 200 cm hoog, sommige merken doen dit naar 210 cm, maar die vragen volgens ons dan onevenredig veel geld daarvoor, waardoor de prijs kwaliteit verhouding voor ons niet in verhouding is. Je zult dit soort producten dus ook niet in onze showrooms zien.

Dus als je bij een inloopdouche het glaswerk tot aan het plafond wilt, dan kom je in het maatwerk terecht.

  • Afwijkende nismaat

Daarnaast wordt er bij alle leveranciers gewerkt met nismaten, of stelmogelijkheden. Deze nismaten of stelmogelijkheden zijn uiteraard afgestemd op bestaande douchebakken, of op wat het meest gevraagd wordt. Bijvoorbeeld. Een inloopdouche 90 cm. Is niet 90 cm. Deze is stelbaar van 88-90 . Dit geldt bv ook voor een nisdeur. Wat nou als u een nismaat heeft van 85 cm ? Dan dient deze deur gemaakt te worden en is dus maatwerk.

  • Schuine daken

Stel dat je een badkamer hebt met een schuin dak en het ontwerp van jouw badkamer is dat je in de hoek van het schuine dak wilt douchen ? Dan dient het glaswerk te worden ingemeten en op maat gemaakt te worden.

  • Te weinig ruimte

We weten allemaal dat badkamers in Nederland niet de grootste zijn. Soms willen klanten een bad en een douche. Maar deze moeten uiteraard allebei van voldoende grootte zijn. Vaak zien we dan dat de douche naast het bad wordt geplaatst en de zijwand van de douche op de bad ombouw wordt gezet. Deze dient dus te worden ingekort en is dus maatwerk glas

Kosten glas op maat

Bovenstaand klinkt allemaal legitiem, echter zul je altijd je best moeten doen om maatwerk in glas te voorkomen. Maatwerk in glas is namelijk niet goedkoop. Daarom denken wij met je mee, en zullen als wij met jou zitten voor het ontwerp van de badkamer, maatwerk in glas zoveel mogelijk proberen te voorkomen en altijd het proberen op te lossen met een standaardproduct, om zo de offerte zo scherp mogelijk te houden.

Maatwerk is pas een oplossing als alle andere mogelijkheden zijn besproken.

Ben je geïnteresseerd en heb je ook een uitdaging met jouw badkamer, maak dan een afspraak in de dichts bijzijnde showroom en daag onze medewerkers uit!

Laat je inspireren door glas op maat

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd