Onze werkbladen leveranciers

Bij afbouw in stijl werken we voornamelijk met 1 werkbladen leverancier. Dekker werkbladen is de grootste werkbladen leverancier in Nederland en bestaat al sinds 1930. Desondanks is het nog steeds een familiebedrijf. Het aanbod van de keukenwerkbladen is zeer groot en divers. Zij leveren onder andere :

  • Toplaminaat (multiplex, spaanplaat en green gridz)
  • Decortop
  • Topcore
  • Composiet
  • Graniet
  • Keramiek
  • Corian
  • Dekton

Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen werkbladen is ook een heel duurzaam bedrijf. Green gridz kan gebruikt worden Toplaminaat, Decortop en/of fenix. Dit soort bladen hebben een kleinere ecologische voetafdruk, maar het productie proces is ook groen. Daarnaast is het materiaal voordeliger dan multiplex, maar heeft het ook betere eigenschappen dan multiplex.

Naast dat dekker werkbladen zeer compleet is in haar aanbod in werkbladen, leveren zij ook spoelbakken en kranen,  Kokend water keukenkranen en heel veel keuken accessoires.

Dekker Experience Center

Dekker heeft ook een experience center, welke wij van afbouw in stijl erg belangrijk vinden. Keukenshowrooms zijn wel altijd in het bezit van werkbladen monsters, maar in dit experience center, worden veel bladen op een groter oppervlak getoond, zodat je een werkblad beter kunt beoordelen en de juiste keuze kunt maken.

Dekker werkbladen heeft ook een samenwerkingsverband met onze keukenleverancier Probewa. Deze synergie komt ons uiteraard ook ten goede en resulteert wederom in minder fouten en dus servicegevallen, waar we allemaal een hekel aan hebben.

Dekker heeft ook een sanitairtak, waar we bij afbouw in stijl Sanitair, ook veelvuldig gebruik van maken.

Laat je inspireren door onze werkbladen leveranciers

Geen tijd? Wij komen bij je thuis!

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd