Mijn BAD in Stijl

Mijn BAD in Stijl is een samenwerkingsverband waarin we onze krachten samen bundelen. De unieke meerwaarde van Mijn BAD in Stijl ligt in het bieden van persoonlijk en deskundig advies tegen een eerlijke prijs. Mijn BAD in Stijl realiseert uw droombadkamer geheel in uw eigen stijl. De stijlexperts van Mijn BAD in Stijl staan klaar om de badkamer geheel vorm te geven volgens uw wensen en behoeften.

Bij Mijn BAD in Stijl staat persoonlijk advies centraal. Ben je nieuwsgierig naar wat onze experts voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Moods magazine

Het prachtige eigentijdse moods magazine is een aanvulling op het merkimago. Met aantrekkelijke thema’s en door het gebruik van professionele materialen, is dit badkamerinspiratiemagazine een ware inspiratiebron voor iedere badkamer. Jouw droombadkamer begint namelijk bij inspiratie en ideeën opdoen. Het moods magazine van Mijn BAD in Stijl staat boordevol badkamerinspiratie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan gratis het moods magazine van Mijn BAD in Stijl aan.

Stijlbadkamers van Mijn BAD in Stijl

De Stijlbadkamers van Mijn BAD in Stijl worden altijd ontworpen volgens de laatste trends, zoals de industriële stijlbadkamer, mediterrane stijlbadkamer en de marmer chique stijlbadkamer. Functionaliteit, comfort en kwaliteit vormen de basisprincipes voor het realiseren van deze eigentijdse badkamers.

Onze stijlexperts staan klaar om de badkamer volledig vorm te geven naar uw wensen. Bij Mijn BAD in Stijl ben u aan het juiste adres voor het verwezenlijken van uw droombadkamer.

Laat je inspireren door de stijlbadkamers van Mijn BAD in Stijl

Industrieel

Industrieel

Industrieel

Marmer chique

Marmer chique

Marmer chique

Mediterrane

Mediterrane

Mediterrane

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd