Opleveren

Het eind is zicht en u heeft uw oude keuken zien ontwikkelen tot uw nieuwe droomkeuken. De laatste puntjes worden op de spreekwoordelijke i gezet!

We hebben samen goed gecommuniceerd, de buitendienst heeft uiteraard weer haar ding gedaan, en de keuken is klaar. Onze buitendienst loopt met u de keuken door, op eventuele onjuistheden. Indien deze onjuistheden worden geconstateerd, en wij proberen natuurlijk zo vaak mogelijk perfect op te leveren, dan wordt deze genoteerd op het opleverformulier. Dan ligt het vast, zowel voor u als voor ons.  Dan zullen wij op de kortst mogelijke termijn dit gaan oplossen. Ook daar houden wij u van op de hoogte.

Stel ook nog de vragen die u wilt vragen, immers onze buitendienst is nog bij u aanwezig, ons advies is, maak daar zoveel mogelijk gebruik van. Uiteraard kunt u ook altijd bellen of mailen als u ergens niet zeker over bent, service houdt namelijk niet op, nadat een Afbouwinstijl.nl keuken is opgeleverd. Heeft u nog geen afspraak gemaakt? Maak dan gemakkelijk een afspraak!

Garantie op onze badkamers

Op onze werkzaamheden zit standaard 2 jaar garantie. Dit is ruim voldoende, aangezien er iets mis zou zijn in een keuken, heeft dat in de regel altijd iets met water te maken. Dit komt meestal binnen 2 jaar na dato aan het licht. De garantie op kit werk is standaard 1 jaar. U dient elk jaar het kit werk te controleren, ook verzekeringsmaatschappijen vragen dat van U.

Op onze geleverde producten zit ook standaard 2 jaar garantie, echter veel van onze leveranciers hanteren langer. Het zal evident zijn dat wij altijd minimaal 2 jaar aanhouden, en voor de rest met onze leveranciers qua garantietermijn meelopen.

Daarnaast bieden wij ook, heel belangrijk, de zekerheden van het CBW, Centraal Branche Wonen.

Stap 8

Nazorg

Bij Afbouwinstijl.nl kijken we niet alleen voor/tijdens het keukenproces, maar leggen we juist de nadruk op de nazorg die u nodig heeft!

Geen tijd? Wij komen bij je thuis!

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd