Montage & Demontage

Ook op het gebied van demontage en montage is Afbouwinstijl.nl er om je te ontzorgen. Zo zorgt ons intensieve samenwerkingsverband met een hoogstaande montagegroep ervoor dat wij binnen enkele dagen jouw oude keuken kunnen afvoeren en jouw nieuwe keuken kunnen plaatsen. Door onze werkwijze heb je zo min mogelijk last van onrust in jouw huis en kun je snel koken in jouw gloednieuwe keuken, dat scheelt weer een paar dagen patat afhalen ;).
 
Volgens onze filosofie moet geleverde arbeid van topkwaliteit zijn. Bij Afbouwinstijl.nl nemen wij geen genoegen met halfslachtig werk en wij gaan dan ook tot het gaatje om je hierin tevreden te stellen. Als onderdeel van onze filosofie werken wij samen met ervaren monteurs, die hun van vak binnen en buiten kennen. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten geleverd werk kunnen bieden dat van zeer hoge kwaliteit is. Dit wordt door zowel ons als door de klant als zeer prettig ervaren.

Wat te doen met uw afval?

Bij Afbouwinstijl.nl kunnen wij er ook voor zorgen voor de afvoer van karton, vuil, et cetera. Zo blijf je niet met de troep zitten en kun je direct jouw nieuwe keuken in gebruik nemen. Ben je zelf handig? Dan kun je natuurlijk ook zelf de keuken monteren. Het is voor ons geen enkel probleem om alleen de spullen te leveren.

Geen tijd? Wij komen bij je thuis!

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd