Offerte

Zoals gezegd heeft het advies gesprek plaats gevonden en zijn wij voor u aan de slag gegaan. De offerte is gemaakt en naar u doorgestuurd.

Omdat alles per regel is geprijsd, kunt u precies zien waarvoor u betaald, en u zelf afvragen of u dat het waard vindt. Dit is volgens ons de enige juiste manier van offreren. Open eerlijk en transparant! Heeft u nog geen afspraak gemaakt? Maak dan gemakkelijk een afspraak!

Offerte vergelijken

Bij het plannen van een keukenproject is het vergelijken van offertes een cruciale stap om ervoor te zorgen dat u de beste waarde voor uw investering krijgt. Het vergelijken van offertes bij Afbouwinstijl.nl geeft u de mogelijkheid om niet alleen de totale kosten te evalueren, maar ook de specificaties en details van elk aanbod vergelijken. Door het vergelijken van uw offerte kunt u een weloverwogen beslissing nemen op basis van uw budget en behoeften. Bij Afbouwinstijl.nl begrijpen we het belang van transparantie en kwaliteit in de keuken. Daarom streven we ernaar om u de meeste nauwkeurige en concurrerende offerte aan te bieden.

En nu?

U heeft de offerte ontvangen en doorgenomen. Nu ligt de spreekwoordelijke bal bij U! We zijn namelijk niet van het agressief nabellen. Als de offerte u past en het gevoel is goed, of als u nog vragen heeft, of als er onduidelijkheden zijn, of als de offerte helemaal met uw budget past, gaan we ervan uit dat u contact met ons opneemt.

Dit kan per telefoon, per mail, of u kan uiteraard langskomen in onze showrooms. Neem contact met ons op! Dan lopen we de offerte met u na, om onduidelijkheden weg te nemen. We kunnen de producten nog wijzigingen, eventueel nog kijken waar we kunnen besparen.  Het is immers nog steeds maar een offerte!

Stap 3

Ontwerp

Een tekening helpt u bij het visualiseren van uw nieuwe keuken. Deze tekening is altijd een weergave van hoe de keuken wordt.

Geen tijd? Wij komen bij je thuis!

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd