Inmeten

De offerte keuken is akkoord, de 3D tekening is gemaakt. U heeft zelfs de mogelijkheid om uw offerte te laten vergelijken. Alles is voorbereid.

Nu gaan we een inmeet afspraak maken, om alle gegevens die u ons in eerste instantie heeft opgegeven, na te meten. Het is zeer belangrijk om het werk “met eigen ogen” te bekijken. Wij zijn immers de keukenspecialisten.

De reden hiervoor is vrij simpel. We willen heel graag nare verrassingen, die “meerwerk” worden genoemd, zo veel mogelijk voorkomen.

Dat is wel zo prettig! Heeft u nog geen afspraak gemaakt? Maak dan gemakkelijk een afspraak!

Na het inmeten

Na het inmeten lopen wij nog de hele offerte na, komt de offerte nog overeen met hetgeen wij besproken hebben? Misschien zijn er tijdens het inmeten, nog wel wat andere opties besproken? Tegel-hoeveelheden worden nog even nagerekend.

Alle eventuele wijzigingen worden in de offerte meegenomen, en de offerte wordt u opnieuw doorgemaild. Dan wordt het tijd om ons officieel de opdracht te verstrekken, dit kan gewoon per mail. Naar aanleiding van uw akkoord per mail, sturen wij u de orderbevestiging. Alles is akkoord en besproken, nu wordt het tijd om te plannen wanneer uw droomkeuken geplaatst gaat worden!

Stap 5

Plannen

Alles is akkoord en besproken, nu wordt het tijd om te plannen wanneer uw droomkeuken geplaatst gaat worden! Dit doen we altijd in overleg.

Geen tijd? Wij komen bij je thuis!

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd