Moderne badkamertrend

De moderne badkamer is de juiste balans tussen stijlvol en comfort, en deze is ieder jaar weer anders. Stijlvol en comfort wordt gekenmerkt door kleurrijke kranen en een luxe afwerking met verlichting bij het badkamermeubel of achter de spiegel. Afbouwinstijl.nl heeft alle producten in huis, om van jouw badkamer de ideale moderne badkamer te maken.

Het belangrijkste is dat het uw perfecte badkamer wordt!

Hoe creëer ik een moderne badkamer?

Het is natuurlijk makkelijk gezegd. Maar hoe creëer je nu zo’n moderne badkamer? Uiteraard is dat voor eenieder verschillend. Om u te helpen staan hieronder een aantal basis regels die u richting kunnen geven, om zo tot uw ideale moderne badkamer te komen.

Kies praktisch, less is more. Niet te veel poespas en zorg dat de producten goed en gemakkelijk in het zicht staan. Maak gebruik van natuurlijke lichte kleuren. Zorg voor strakke afwerkingen, zoals greeploze kasten. Ga voor ruimtelijk, vermijd zo veel mogelijk wanden. Kies voor grote spiegels met verlichting. Speel met combinaties van tegels, pastel is hot. Ga voor comfort, bijvoorbeeld vloerverwarming.

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn om “jouw” ideale stijlvolle en moderne badkamer te realiseren? Maak een afspraak en laat onze badkameradviseurs je inspireren.

De moderne badkamer in natuurlijke sferen

Haal buiten naar binnen en natuurlijk andersom, deze algemene trend zien we steeds vaker terug. Uiteraard gebeurd dit ook in badkamers. Denk aan zandkleurige tegels op de muur, planten als accessoires of diverse accessoires in aardetinten. Met natuurlijke tinten creëren we rust, en rust creëert een ontspannen gevoel, en dat is wat we willen bereiken in een badkamer. Tegelijkertijd kunnen natuurlijke tinten  een strakke afwerking geven zonder een koude of kille sfeer aan de badkamer te geven.

Badkamerproducten in natuurlijke kleuren

Deze natuurlijke trend zien we natuurlijk ook terug in diverse badkamerproducten. Inbouwbaden, vrijstaande baden, maar ook toiletten zijn in verschillende kleuren, zoals betonlook of in kleikleur tegenwoordig te verkrijgen. Badmeubelen zijn eigenlijk te verkrijgen in elke kleur. Maar houtkleuren hebben toch wel de overhand. Een badmeubel is een perfecte mogelijkheid om warmte terug te brengen in de badkamer, het zogenaamde wellness gevoel. Door het gebruik van dit soort producten creëer je een natuurlijke eenheid, maar wel met een strakke afwerking.

Stijl, Strak en Modern maakt modern industrieel

Nu zult u wel denken, zijn basiskleuren dan te saai? Nee Natuurlijk niet. 80% van de badkamer is nog steeds een grijstint. Echter met de producten van nu kunnen we een badkamer veel meer uitstraling geven. Als u wilt werken met een grijze tint combineer dat dan met stalen douchewanden en zwarte details. Tegenwoordig is de kleur Gun metal ook erg populair. Als u bang bent dat deze stijl een te kill effect geeft, combineer dat dan met een warme natuurlijke kleur voor een speels effect. Combineer de zwarte douchecabine en stoere kranen dan met een warme tegenhanger op de muur of een houten badkamermeubel.

Laat ons u verrassen!

Laat u inspireren door de moderne badkamertrend

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd