Badkamermarkt

Zoals al eerder vermeld zijn wij van Afbouwinstijl.nl al een hele poos actief in de badkamermarkt, we hebben dan ook een heleboel leveranciers zien komen en gaan. Zo hebben wij in de loop van de afgelopen jaren veel leveranciers leren kennen en er zijn er ook heel veel waar wij afscheid van hebben genomen. Bekijk hier al onze badkamermerken.

Elk product dat verkocht wordt, moet een product zijn, waar wij van Afbouwinstijl.nl achter staan. Dat betekent dat elk product de juiste prijs/kwaliteit heeft.

Elke leverancier is gevestigd in de Europese Unie, zodat wij altijd een aanspreekpunt hebben voor service en garantie. Dat betekent ook dat een leverancier onderdelen moet kunnen blijven naleveren.

Bij Afbouwinstijl.nl werken we met kernleveranciers. Deze zijn Afbouwinstijl.nl Proof’ en hebben zich in de loop van de jaren bewezen als betrouwbare leveranciers.

Geen eigen import

Afbouwinstijl.nl importeert niet zelf badkamer producten. De kwaliteit van zelf geïmporteerde producten is moeilijk constant te houden. Bovendien willen we onderdelen kunnen blijven naleveren. Daarnaast is service en/of garantie leveren volgens ons een essentieel onderdeel van het zakendoen.

Met directe import vanuit het verre Oosten, is gebleken dat dat wel eens problemen kan opleveren. Al onze leveranciers zijn gevestigd in de Europese Unie. Dit communiceert makkelijk en dit resulteert in snelle en accurate levering, service of garantie opvolging.

Altijd de laatste badkamer trends

Onze badkamer showrooms zijn uiteindelijk ook onze visitekaartjes. De badkamermarkt is altijd aan verandering onderhevig, en dus zijn onze showrooms altijd een punt van aandacht. Daarom houden wij uiteraard alle trends bij en zorgen dat onze badkamer showrooms altijd up-to-date zijn qua producten en noviteiten. Indien je nog meer wilt weten over onze badkamer producten willen wij je graag verwijzen naar “Onze Badkamers”. Hier gaan we wat dieper in op onze leveranciers en badkamer producten.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd