Kranen inclusief montage

Bij afbouw in stijl vindt u een uitgebreide collectie van kranen met de juiste prijs kwaliteit verhouding. In elke prijsklasse kunnen wij kranen leveren. Kranen kun je onderverdelen in opbouwkranen en inbouwkranen. Inbouwkranen zijn in principe niet geschikt om te vervangen. Dan zul deze met hetzelfde merk moeten vervangen en navragen of de nieuwe afbouwdelen, op de reeds geplaatste inbouwdelen kunnen worden geplaatst. Inbouwkranen zijn dus kranen die in de muur zijn geplaatst.

Afmetingen kranen

Voor opbouwkranen speelt dit probleem niet, De aansluitingen voor opbouwkranen zijn altijd gelijk, in professionele termen, hart op hart 15 cm. Heel vroeger was dat hart op hart 12 cm. Hart op hart kranen van 12 cm zijn nog te verkrijgen echter de keuze daar in is niet echt reuze. Hart op hart 15 cm kun je met elk merk vervangen, en de keuze qua uitvoering en kleuren is reuze.

De bij Afbouw in stijl geselecteerde merken te weten Brauer, Paffoni en Wiesbaden, zijn leveranciers die in de regel alles op voorraad hebben liggen. Dus deze kranen zijn meestal met twee dagen geleverd

Service Afbouwinstijl

Naast snelle levertijden, de juiste prijs/kwaliteit verhouding en een goede service en garantie bieden wij ook voor de kranen een montageservice  aan. Dit is natuurlijk logisch. Als je een hele badkamer van A tot Z kan realiseren, hoeft het monteren van opbouwkranen geen probleem te zijn.

Het heeft natuurlijk ook nog andere voordelen :

  • Wij verwijderen en voeren de oude kranen af
  • Wij zorgen dat de kranen altijd passen
  • Wij sluiten de kranen correct aan

En dit doen we altijd tegen een vooraf overeengekomen prijs.

De keuze uit kranen is zo groot, dat het altijd verstandig is om u te laten informeren over de mogelijkheden. Onze adviseurs staan altijd klaar om u te woord te staan, en om u te helpen een keuze te maken, uit het grote aanbod.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd