Deelrenovatie van het toilet

Wij begrijpen dat het renoveren of installeren van een toilet een belangrijke financiële investering is voor jouw woning. In onzekere tijden kan het verleidelijk zijn om dergelijke projecten uit te stellen, mede omdat je graag een reserve behoudt voor eventuele onvoorziene kosten.

Hierbij wil ik je laten weten dat Afbouw in Stijl zich volledig bewust is van deze overwegingen.

Dé badkamerspecialist

Als badkamerspecialist onderscheiden we ons door naast het aanbieden van volledige toiletrenovaties, die wij zorgvuldig in eigen beheer van begin tot eind realiseren, ook de mogelijkheid tot gedeeltelijke renovaties te bieden. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten en leidt tegelijkertijd tot grote tevredenheid bij het betreden van jouw opgefriste toilet.

In meerdere gevallen is een gedeeltelijke renovatie zeker haalbaar. Overweeg je bijvoorbeeld:

  1. Het vervangen van jouw huidige staande toilet door een modern hangtoilet
  2. Zonder breek en sloopwerk je toilet voorzien van wandpanelen
  3. Het vernieuwen van enkel het toilet, en het fonteintje, terwijl je tegelwerk nog naar wens is?
  4. Het inbouwreservoir vervangen en op nieuw betegelen

Voor al deze situaties is een gedeeltelijke renovatie van het toilet mogelijk. Uiteraard variëren de mogelijkheden per individueel geval en wij adviseren je graag over wat in jouw situatie de beste optie zou zijn.

Gedeeltelijke renovatie toilet

Wij begrijpen dat bij een gedeeltelijke renovatie goed advies van essentieel belang is.
Het is belangrijk om te weten waarom bepaalde aspecten wel of niet aangepakt moeten worden.

Bij ‘Afbouw in Stijl’ brengen wij 15 jaar ervaring in badkamer en toiletrenovaties met ons mee, waardoor wij goed inzicht hebben in wat we kunnen verwachten en waar we op moeten anticiperen.

Bij een gedeeltelijke renovatie van jouw toilet gaan we met zorgvuldigheid te werk, aangezien het doel, net als bij een totale renovatie, is om je elke keer weer een genotvolle ervaring te bieden wanneer je jouw toilet gebruikt. Dit alles realiseren wij echter met een ander kostenplaatje dat beter bij jouw budget past.

Het kostenoverzicht

Het kostenoverzicht van een gedeeltelijke renovatie hangt natuurlijk samen met jouw persoonlijke wensen en keuzes ten aanzien van materialen en ontwerp.

Wij zijn er om je te adviseren en begeleiden gedurende het hele proces, zodat het uiteindelijke resultaat volledig naar wens zal zijn.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een deelrenovatie van jouw toilet. Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs, en laat je verassen met een vrijblijvende offerte.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd