Badkamer stucen of Betonciré?

Steeds vaker wordt er gekozen voor het stucen van de badkamer. Vroeger vaak met wit gips, waarna er werd gesaust met een buitenkwaliteit latex. Dit gebeurde alleen op wanden die niet in direct contact stonden met water. Echter worden badkamers nog vaak gewoon getegeld. In de afgelopen 5 jaar heeft betoncire een grote vlucht genomen, het product is beter doorontwikkeld en steeds vaker kregen wij de vraag of wij dit in de badkamers konden verwerken. Betonciré of stucen in de badkamer heeft als voordeel geen voegen zichtbaar te hebben en creëert een warme, strakke uitstraling.

Uw badkamer laten stucen?

Wilt u graag uw badkamer pimpen door de badkamer te laten stucen en bent u benieuwd wat bij u de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en laat ons u verrassen hoe deze badkamer upgrade prachtig kan worden toegepast bij u thuis!

Specialist in betonciré

Uiteindelijk zijn wij een samenwerking aangegaan met Bruizt, dé specialist in beton cire. De consument wilde dit steeds vaker betoncire in hun badkamer en Bruizt liep tegen hetzelfde probleem aan, zij hadden geen goede partner om badkamers te renoveren en voor te bereiden op de betoncire of het stucen in de badkamer.

Daarom een samenwerking, wij als badkamerspecialist en Bruizt als betoncire specialist. Samen ontzorgen wij de klant, met duidelijke transparante offertes en een duidelijke planning qua werkzaamheden. Diverse projecten hebben wij inmiddels met hen mogen uitvoeren naar volle tevredenheid van ons, maar nog meer van de klanten! Bruizt geeft u alle informatie op het gebied van de vloeren en de wanden indien u geen tegels gaat gebruiken en u krijgt bij ons de volledige en transparante offerte van alle verder benodigde materialen en de werkzaamheden. Het geheel wordt dan ook teruggekoppeld met Bruizt. Bij akkoord kunnen wij het uitvoeren van uw badkamer in een gezamenlijke duidelijke planning uitvoeren.

Groeien is namelijk ook samenwerken met de juiste specialisten!

Bent u ook benieuwd wat bij u de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met 1 van onze adviseurs en laat u verrassen.

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd