Wie is Afbouwinstijl.nl?

Afbouwinstijl.nl is een samenvoeging van drie speciaalzaken onder 1 dak. Badkamerwarenhuis, Cre8kitchen en Vloerenwarenhuis. Wij zijn gespecialiseerd in badkamers, toiletten, keukens en vloeren. Deze kunnen we leveren, maar ook de installatie van A tot Z uitvoeren

Badkamerwarenhuis.nl bestaat al zo’n 17 jaar. In december 2009 opende wij onze eerste winkel in Bunnik. In plaats van alleen producten te verkopen, konden we nu ook de producten laten zien. De combinatie van een fysieke winkel en een webwinkel was een feit. Tevens hebben wij toen een eigen buitendienst gecreëerd, om de verkochte producten, ook te installeren.

In 2011 verhuisde we naar een groter pand in Utrecht, aan de sint Laurensdreef. In de jaren die volgden heeft Badkamerwarenhuis zich ontwikkeld tot een badkamerspecialist, die klanten van A tot Z kan ontzorgen. Uiteraard kun je ook gewoon losse producten voor de badkamer bij ons kopen.

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Medio 2021 zijn wij gestopt met het verkopen op internet. Wij vonden dat, het op internet aangeboden assortiment, niet meer overeen kwam, met wat wij wilde uitstralen, Een specialist op gebied van badkamerproducten en de installatie daarvan, middels een eigen buitendienst.

Dit alles gecombineerd met producten die de juiste prijs/kwaliteit verhouding hebben, alsmede met leveranciers, die de juiste garantie en service konden bieden.

Inmiddels zijn er drie afbouw in stijl winkels, gevestigd in Utrecht, Harderwijk en Wormerveer.

Ontzorging van A tot Z

Medio 2019 zijn wij ook actief in de keukenbranche. Dit is niet zo gek aangezien deze twee branches veel overeenkomsten vertonen. Ook dit betreft een ontzorgings concept van A tot Z. Naast het leveren van keukens, kunnen wij het complete traject voor je uitvoeren, van slopen van de oude keuken, tot het plakken van het laatste tegeltje op jouw achterwand, en uiteraard alles wat daar tussen in moet gebeuren.

Bij Afbouwinstijl.nl luisteren we graag naar de klant. Het concept van de Badkamers en Keukens, inclusief de ontzorging, wordt door de klant gewaardeerd. Echter kregen vaak de vraag. Kunnen jullie dan ook de vloer doen? Dit heeft geresulteerd in het feit dat we in 2020 begonnen zijn met Vloerenwarenhuis. Binnen dit concept kunnen wij jouw tegelvloeren, Pvc Vloeren en laminaat aanbieden, en uiteraard kan dit in combinatie met een eventuele nieuwe keuken en/of badkamer en toilet.

Maar genoeg over ons. Neem een kijkje op onze website, laat je inspireren en kom langs in een van onze showrooms om je te laten adviseren door echte specialisten.

Uw droom realiseren?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd