Wie is Villeroy & Boch?

Het gerenommeerde merk Villeroy & Boch staat bekend om hun tijdloze elegantie, innovatieve designs en buitengewone kwaliteit. Daarbij biedt het een uitgebreide collectie voor badkamer & welness, dining & lifestyle en tegels. 

Villeroy & Boch is niet alleen met de tijd meegegaan maar heeft ook de kernwaarden van traditie, kwaliteit en authenticiteit op het hoogste niveau behouden. Het merk heeft zich aangepast aan de nieuwste innovaties, wat het buitengewoon krachtig maakt. Deze kracht komt duidelijk naar voren in de uitgebreide lijn badkamerproducten.

Villeroy & Boch assortiment

Het benutten van een kleine ruimte voor een badkamer kan weleens lastig zijn. Bij Villeroy & Boch hebben ze plaats voor besparende badkamerproducten die zelf een kleine badkamer tot een ontspannende ruimte maakt.

Transformeer je badkamer tot een ware welness-oase met de producten van Villeroy & Boch. Hierbij hoeft functionaliteit niet ten koste te gaan van de rust en ontspanning die de badkamer kan bieden. In het assortiment vind je onder andere badkuipen, whirlpools, spiegels, wastafels en kasten om sfeer in iedere badkamer te creëren.

Laat je inspireren door Villeroy & Boch

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd