Wie is Sunshower?

Sunshower vindt het belangrijk dat mensen goed in hun vel zitten en in balans zijn. Goed voor uw lichaam zorgen is daar een wezenlijk onderdeel van, want een ontspannen lichaam creëert een ontspannen geest. Sunshower gelooft in de positieve effecten van zonlicht. Zonlicht voedt en verzorgt uw lichaam op twee manieren. Sunshower maakt onmisbaar zonlicht het hele jaar door toegankelijk tijdens jouw dagelijkse doucheritueel door de combinatie van infrarood en laag gedoseerd UV-licht. De warmte van infrarood werkt ontspannend en zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie, waardoor rug-,  nek- en reumatische klachten en bovendien spierpijn verminderen. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, zorgt voor een verbeterd immuunsysteem, verhoogt het energieniveau en geeft je een gezonde teint. Of in andere woorden: fitter, vitaler en energieker voelen dankzij een product van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je elke dag begint met nieuwe energie.

Verzorging van uw lichaam

Sunshower gelooft in de positieve effecten van zonlicht. Zonlicht voedt en verzorgt uw lichaam op twee manieren. Sunshower maakt onmisbaar zonlicht het hele jaar door toegankelijk tijdens jouw dagelijkse doucheritueel door de combinatie van krachtig infrarood en laag gedoseerd UV-licht. Wij geloven in een regelmatige lage dosis UV-licht op jouw lichaam, waardoor je enkel de positieve uitwerkingen van UV-licht ervaart.

Infrarood

De korte golf infrarood van Sunshower dringt diep door in de huid, waardoor het lichaam opwarmt wat een positief effect heeft op diverse delen in ons lichaam. Door de warmte stijgt de lichaamstemperatuur, evenals de hartslag en de bloedsomloop. Dit stimuleert de stofwisseling wat zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en een verhoging van de aanvoer van zuur- en bouwstoffen. Hierdoor neemt de spierspanning af waardoor gewrichtspijn afneemt, de spieren sneller herstellen na het sporten en de rug-, nek- en reumatische klachten verminderen.

UV-Licht

Een groot deel van de bevolking (70%) in landen waar de zon minder schijnt, zoals in Europa, heeft in de winter een vitamine D tekort. Vitamine D krijgt men 80% uit zonlicht en 20% uit voeding. Van oktober tot en met april is het zonlicht op het noordelijk halfrond onvoldoende sterk om via de huid voldoende vitamine D aan te kunnen maken. Bij het gebruik van het laag gedoseerde UV-licht van de Sunshower wordt in de winter, bij minimaal 30 minuten per week, een verdubbeling van het vitamine D niveau bereikt. De natuurlijke aanmaak van vitamine D zorgt voor een verhoging van de weerstand, bevordert de calciumopname en draagt bij aan de ontwikkeling en het behoud van de spierfunctie. Bovendien kan Sunshower de huid op een verantwoorde manier voorbereiden op de zomerzon. Wanneer de huid in contact komt met UVB-stralen, wordt er pigment geproduceerd. Hierdoor wordt de huid dikker, met als gevolg dat de Uv-stralen van de zomerzon minder diep de huid in kunnen dringen. Dit is een natuurlijk mechanisme van de huid om zich te beschermen tegen de zon. De huid is dus én beter beschermd én u krijgt een gezonde tint.

Laat je inspireren door Sunshower

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd