Wie is Magnum Heating?

Magnum Heating is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een succesvolle en markt leidende onderneming binnen Europa. Als ontwerper, producent en leverancier van innovatieve elektrische verwarmingssystemen en bijbehorende producten. Hierbij staat innovatie voorop in het vaandel. Magnum Heating staat bekend als dé expert op het gebied van warmte.

Magnum Heating gaat verder dan alleen producten. Magnum Heating streeft ernaar om alle systemen zo energie-efficiënt mogelijk te ontwerpen.

Duurzame warmtesystemen

Magnum Heating houdt zich voornamelijk bezig met het creëren van warmte voor iedere ruimte. Elk ontwerpen is gecreëerd met oog voor detail en functionaliteit. De systemen van Magnum Heating hebben een lange levensduur en helpen bij aan het klimaat. 

Vloerverwarming voor iedere situatie

Vloerverwarming biedt het meeste comfort voor iedere ruimte. Door gelijkmatige warmtestraling vanuit een geheel vloeroppervlak wordt de ruimte egaal verwarmd. Magnum Heating ondersteunt met vloerverwarming, ook wanneer u het minder warm heeft. Zo bieden ze voor iedereen een warme oplossing.

Laat je inspireren door Magnum Heating

Benieuwd naar jouw droom badkamer?

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-donker-doorzichtig-scaled-v2

Welkom bij

Afbouwinstijl-logo-badkamers-keukens-vloeren-wit-doorzichtig-scaled-v2

Voorheen

logos_cre8kitchen_wit-gekleurd
logos_vloerenwarenhuis_wit-gekleurd